Tényleg én vagyok a hibás?
25N vagyok a párom 29 éves 4 éve vagyunk együtt
Most tartjuk meg az esküvőnket szombaton szűk családi körben ami azt jelenti hogy a párom szülei és testvére és az én részemről csak a testvérem
Erre párom húga elkezdett velem feleselni hogy én hogy képzelem azt, hogy a barátja nem kapott meghîvot meg,hogy ő csak a barátját akarja elhívni , miért olyan nehéz ez nekem
Kezdjük ott az én esküvőm én döntök arról kivel szeretném megosztani ezt a csodás napot el is lett mondva a kedves hugicának de mintha a falnak beszélnèk
Engem nem érdekel hogy a párom húgának a pasija nem jöhet nem is ismerem úgymond "idegeneket " nem akarok az esküvőmre
Párom arra kér hogy a húga pasija is hadd jöjjön
Meghogy a húgára minden szar rá lett hagyva minden szar meg lett neki engedve és hogy ő ezt nem érti meg
Húga 19 éves
Most tényleg ennyire baj hogy nem szeretném hogy ott legyen az esküvőn
Kérdező, ne engedj neki! Ti szűk családi körben egyeztetek meg a vőlegényeddel valamiért. Ezt kell betartani. A csaj meg csak 19. Nulla, azaz nulla az esélye, hogy ez a mostani fiúja lesz a férje. Csak villogni akar vele.
Az esküvő rólad és a férjedről szól. A többi csak rizsa, kellék, és ha neked nem okoz gondot, akkor hagyhatod úgy, hogy az másnak (is) tetszen. Ebbe beletartozik a szülői jelenlét is.
#11: A kritérium a család. Érteeem?
Utolsó előtti válaszoló
Nem tudom ki írt de a válaszom igen volt rá példa
A barátom kollégája tavaly nyáron meghívta őt az esküvőre engem nem
Ő kapott csak meghívott nem csináltam belőle cirkuszt
Ő kollégája ő esküvője volt
Én hiába voltam a párom barátnője a kollégának csak egy idegen!
“A barátom kollégája tavaly nyáron meghívta őt az esküvőre engem nem
Ő kapott csak meghívott nem csináltam belőle cirkuszt
Ő kollégája ő esküvője volt
Én hiába voltam a párom barátnője a kollégának csak egy idegen!”
Hallod, hol ugyanaz már a kollégádat elhívni egyedül, vagy a saját kishúgod fiúját kitiltani az esküvődről, csak mert a menyasszony ideggyenge?
19-es vagyok, rájöttem szombat van..
Szép esküvőt, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!