Férfiak! Hogy hat rátok az utóbbi kb. fél évtizedben plakátokon elterjedt izompacsirta felsőtest?
Figyelt kérdés
Az utcán (nagyvárosban) akarva-akaratlanul belebotlasz kockahasas kigyúrt fickók képeibe.
Mit eredményez ez benned?
Milyen érzés, hogy ezt teszik az orrod elé? (őszintén, ha mered)
Mire sarkall ez téged?
Mi a véleményed ezekről?
2019. szept. 26. 21:04
11/20 anonim válasza:
Én mikor ilyet látok mindig elfog a vágy, hogy én is gyurmázzak kicsit, aztán eszembe jut, hogy ki a pitsának van ennyi ideje súlyok alatt vergődni? Nekem sajnos nincs, normális életvitelt viszek, és sportban kifejezetten utálom a statikus és/vagy monoton dolgokat. Engem az nem kapcsol ki például a futás, kondi, úszás. De mondjuk a kosárlabda, squash, lovaglás mér kifejezetten. Viszont ezek nem építenek durva izomtömeget.
12/20 anonim válasza:
Képes vagyok racionálisan felfogni h igen, ez egy marketingfogás, stb stb, én ugy voltam vele eddig h nekem sose lesz kocka hasam akárhogy dolgozom érte, viszont mióta 7ből 6 napot edzek, mégis ugy
13/20 anonim válasza:
Képes vagyok racionálisan felfogni h igen, ez egy marketingfogás, stb stb, én ugy voltam vele eddig h nekem sose lesz kocka hasam akárhogy dolgozom érte, viszont mióta 7ből 6 napot edzek, mégis ugy tünik, elérhető :D
14/20 anonim válasza:
Frusztrál. Orvos vagyok, tudom, hogy teljesen természetellenes, egészségtelen és eltúlzott, és dühít, hogy gyakorlatilag ez a férfiideál. Ez éppen olyan, mint a nőknél az anorexiás modellek. Egyébként nekem vékony szálkás, alkatom van.
15/20 anonim válasza:
Micsoda baromság az, hogy az "ilyen" izom használhatatlan, értelmetlen? Aki ezt gondolja, vannak tapasztalatai talán, vagy csak ezzel nyugtatja magát? Olyan nincs, hogy valaki csak súlyokat tud mozgatni, mást nem. Tehát aki izmos, az általában erős is. Persze az sem jó, ha valaki átesik a ló túloldalára, és már az 50-es kar is kevés. Amúgy én nem gyúrok komolyabban, és nem zavarnak az ilyen képek. Amikor 50 kilós, súlyzót sosem látott fiúk járnak super skinny nadrágban, szerintetek a lányokat érdekli?
16/20 anonim válasza:
Ezeknél sokkal szebb felsőtestem volt valamikor. Most irigykedem, mert 60 évesen bizony már beköszöntött a korral járó izomvesztés, és némi túlzással csak árnyéka vagyok egykori önmagamnak.
17/20 anonim válasza:
#15: Kellett már alapot ásnom, bálát rakni, és még sorolhatnám... Tökéletesen látszott, hogy a súlyzós edzéssel felépített látványos izomzat egyáltalán nem funkcionális.
18/20 anonim válasza:
Egyet kell értsek utolsóval. Bizony ezek a mai műizmok nem funkcionálisak, hacsak a csajozást nem tekintjük funkciónak. Én annak idején éjszakai vagonrakásokból szereztem az enyémet. Itt nem részletezett okokból már középiskolás koromban rákényszerültem, hogy ily módon tartsam el magam, és az 50 kilós cementes zsákok azért meg szokták kérdezni, hogy hol szereztem az izmaimat. :-)) Főleg úgy a 300.-ik után.
19/20 anonim válasza:
#15 vagyok. Eddig csak az lett cáfolva, hogy csak súlyzókkal lehetne izmokat építeni, holott ez a kérdés fel sem merült. Látott valaki olyan kigyúrt embert, aki nem tudott megtenni olyat, amit viszont egy nála kevésbé, vagy egyáltalán nem izmos ember viszont igen? Komolyan érdekel.
20/20 anonim válasza:
Ha egy kigyúrt ember szétteszi a lábait, kedves utolsó, én át tudok bújni közöttük. Ő meg nem... Viccet félretéve középiskolás koromban is voltak kigyúrt fickók. Ha szkanderoztunk, nem sokat tudtak kezdeni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!