Férfiak! Hogy hat rátok az utóbbi kb. fél évtizedben plakátokon elterjedt izompacsirta felsőtest?
Az utcán (nagyvárosban) akarva-akaratlanul belebotlasz kockahasas kigyúrt fickók képeibe.
Mit eredményez ez benned?
Milyen érzés, hogy ezt teszik az orrod elé? (őszintén, ha mered)
Mire sarkall ez téged?
Mi a véleményed ezekről?
Sehogy,
Eddig nem is figyeltem.
Plakátokon nem látok ilyet, tévében és interneten sokkal inkább.
Irigy vagyok, hogy másnak volt akaratereje tenni azért, hogy olyan legyen, én meg dagi vagyok.
Másrészt igazságtalannak tartom ezt, hogy sokak szerint mindenkinek ilyennek kellene lennie, pedig valahol tudom, hogy én is tetszem a lányok bizonyos rétegének. Mert nem minden lány szereti az izmos fiúkat. Túlzottan taginak sem mondanám magam, mert helyes vagyok, stílusos és sármos. De tudom, hogy vannak nálam jobbak és nem örülök, ha ilyet látok.
semmi nem szokott lenni
sem a pasi sem a csaj nem jön be ezeken a plakátokon
nehezen zsírosodom, könnyen izmosodom gének miatt, de soha nem voltam kigyúrva nem is akarok!
sőt maga a ez a nyugati izompacsirta típus sem jön be, akkor már inkább a keleti szálkás izom, mert annak haszna is van
a gyúrósok nagyrésze semmit nem ér az izomzatával, mert csak az adott gyakorlatokon van haszna, mellette semmire nem jó, nekem meg ilyen felesleges izom nem kell
ha izmot építek, akkor legyen hasznos és ne csak pumpált
régen judoztam, később karatéztam, felesleges izom tömeggel max a judoban érek valamit, vagy esetleg ha boxolok, de ott is már arra kihegyezve
Én férfiként kifejezetten rondának tartom az ilyen férfiakat. Kb. mint nőben a görögdinnye méretű szilikoncicik. Egyszerűen természetellenes, eltúlzott.
Nekem sokkal többet számít, hogy nőismerőseim szerint jó alakom van. Persze ők nem a meztelen hasamat látják, hanem felöltözve látnak.
Sok huszonéves már jól láthatóan pocakot eresztett, rajtam 46 évesen csak levetkőzve látszik egy kis vastagodás.
Szóval én a többi, körülöttem élő emberrel hasonlítom össze magam, nem egy plakáton szereplő, természetellenes kinézetű emberrel.
Őszintén szólva kicsit frusztrál.
Inkább azért, mert régen sportoltam, szálkás, izmos voltam, az utóbbi időben felszedtem pár kilót.
Viszont ami a médiából most folyik az már irreális. Amit látsz az nagyon természetellenes, felfújt, túltolt, eltorzult testkép. És funkcionálisan használhatatlan is. De azokra akikre ez a fajta dolog hat, azok annyira primitívek, hogy mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!