Ti is szoktátok mások helyett szégyellni magatokat?
Nekem van egy ilyen ,,különleges" képességem, hogy mások helyett szégyellem magam.
Mondok egy példát. Itt van ez az Rtl Klubos X faktor, de nem muszáj a magyarországi verzióról beszélni.
Elmegy boldog boldogtalan. Se énekelni nem tud. Se nem okos. Se nem szép. De még csak nem is érdekes. Elénekel, elreppel vagy elböfög valamit, ami szerinte jó.
Hogy képesek egyes emberek saját magukat ilyen helyzetbe hozni? Ilyen szégyenbe?
Vagy egy másik példa. Felszáll a buszra két ember, rendelkeznek némi beütéssel, hiszen olyan hangosan beszélnek, olyan dolgokról, amik másokat nem érdekelnek. És még ha értelmesen tudnának beszélni. Helyette meg hebegnek habognak, és dől a sz@r a szájukon.
Én ilyen és ehhez hasonló helyzetekben simán el tudnék süllyedni szégyenemben mások helyett is! Képtelen vagyok ép ésszel felfogni, hogy hogy lehet valaki ennyire szánalmas. És elképzelem, hogy én képes lennék e így viselkedni. Nos, nem!
Ti is szoktátok mások helyett szégyellni magatokat?
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!