Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rajtam kívül tényleg mindenki...

Rajtam kívül tényleg mindenki ilyen jól be tudja osztani a szabadidejét? Vagy csak látszat az egész?

Figyelt kérdés

Látom facebookon hogy a velem egykorú férfiaknak jut idő pénzt keresni, bulizni és konditerembe is járni heti 2-3 alkalommal. Mindemellett csajozni is. Pózolnak drága kocsival, szép nővel stb. Látszólag pénzük is van, jó ruhában járnak, szóval igazi álompasik.

Velük ellentétben itt vagyok én 30 évesen, van több szakmám. Jól fizető munkát végzek, semmi szabadidőm, ennek sajnos ára van, mert reggel 6-tól este 6-7 óráig dolgozom és ilyenkor már semmi energiám másra, csak arra vágyom hogy pihenjek.

Akiknek bejött az élet, ők mindenre ráérnek, én meg 2 napra se tudtam kikapcsolódni a nyáron, mert folyamatosan dolgoztam.

Sokat gondolkodtam erről hogy lehet ilyen jól beosztani 1 napot, hogy mindenre jusson idő és arra jutottam, hogy sehogy. Legalábbis legálisan nem.

Biztos buta kérdés és sokan leszólnak majd, de akkor valószínűleg velem van a baj.

2019. szept. 25. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozóként ha jól csinàlod, az eleje ilyen csak, hogy nincs időd.

Ha viszont régebb óta nyomod, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.

"Bejött az élet"

Drága szívem, az nem pottyant ám csak ide...

Én pl vállalkozásomat másodàllàsba építettem fel...ésszel. Derekamra ment akkoriban a stressz s semmilyen erős fájdalom csillapító se hatott, csak a befecskendezett érzéstelenítő doki mellett, de szerettem volna fixen célt érni.

Majd:

Amikor sínbe rakod, onnantól van idő igazàn s egyszerűbb.

+Kell alkalmazott, aki picit levesz a váladról dolgokat.

Korai kelés, edzés , munka, pihi, családdal aktív tevékenységek, vagy ha pihi van velük is akkor jön elő a hobbi.

(Buli meg ezek nem izgatnak, főleg manapság amilyenek...)

+Hétvégi kiruccanás, legyen az csak egy bicikli túra vagy pl fürdő, snowboard.

2019. okt. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!