Emiatt rosszul kéne magam éreznem?
Sajnos összehozott a sors egy mocskolódó, érzelmileg manipulatív, gátlástalan és tisztességtelen emberrel aki ezeket a tulajdonságait sikerrel gyakorolta rajtam.
Rosszul kéne magamat éreznem ha ezeket így megírnám neki hogy ő ilyen és nem fogok az ő szintjére lesüllyedni vagy ez már sok lenne? (teljes sztorival több értelme lenne a szintre lesüllyedninek de most nem írom le.)
Ne írj neki semmit. Jobban jársz.
Őt ez nem hatja meg, viszont esetleg kiforgatja a szavaidat, és mindenki előtt beállit hülyének.
Hagyd békén,szorakozzon mással.
#1 például anyáddal? :D ha esetleg vergődnél emiatt. TE írtad hogy idézem: “hagyd békén, szórakozzon mással.
Olyan pontjára kell tappintani ami övön aluli ütésnek érez. Ami után megbánja, hogy manipulált téged. ;)
1 - és vagyok.
Ja, anyámhoz is ment szórakozni. Már ellenem is fordította.
Azért válaszoltam ezt,mert a kérdésből is kiderül,hogy a kérdező gyengébb lelkileg mint a másik fél.
Hiába találja meg a gyenge pontját,és ott támad, az 100*an vissza adhatja, ami persze a kérdeznek lesz rossz megint.
Bocs elküldte.
Szóval a legjobb amit tehet, hogy magasan nagyívben lekakálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!