Miért vagyok ennyire de ennyire érzékeny?
Ugy,hogy nem foglalkozol azzal,hogy mások mit beszélnek,mondanak,gondolnak rólad.
Le kell szarni és csak a fontos dolgokra koncentrálnod!
Ha valaki mosolyog az utcán,akkor azt gondolod,hogy biztos rajtad nevet?! Végülis kit érdekel?
A mosoly viditson fel téged is,mert szomorkodva keserü az élet.
Rengeteget mosolygok de mögötte sírok amit nem mutatok ki(néha 4 falak közt szoktam amikor nagyon bánt a dolog)
Nagyon sokat gyakoroltam de mégse tudom azt csinálni hogy francot nem érdekel mások véleménye,lehet anyám a felelős mindenért,és ő is ugyanilyen mint én és rám ragadt az ő tulajdonsága mert rengeteg mindenben utánoztam,vagy csak simán szellemi fogyatékos vagyok
Én is nagyon érzékeny vagyok. Azt sem szeretem, ha egymást bántják az emberek, rosszindulatúak, nagyképűsködnek, kibeszélnek másokat. Rögtön átveszem az emberek hangulatát. Őszintén, erre két módszer van. Az egyik az, hogy megpróbálsz nagyon tudatosan figyelni magadra, és kontrollálni az érzéseidet. Tudatosítani magadban, hogy az, hogy téged bántanak, az nem a te hibád, hanem a másik ember bunkósága. Olvass önismereti, önfejlesztő könyveket, amik tele vannak erősítő gondolatokkal. Tudom, a te korodban nem egy könnyű olvasmány az ilyen, de megéri alkalmazni ezeket.
A másik lehetőség, hogy idővel úgyis megeddződsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!