Másoknál is ekkora jelenség, hogy úgy bántanak az emberek, hogy szarkasztikusan kedvesek, "bókolnak"?
Már a suliban is ez volt, általánosban igazából nem csodálkoztam, ott még éretlen gyerekek vannak. Középsuliban kicsit fura volt, hogy még mindig így megy, de túléltem. Most, "felnőttként" (21 vagyok) viszont nem tudom hova tenni, hogy még mindig így viselkednek az emberek. Egy-két olyan ember volt, aki ezt nagyon bunkó szinten űzte, akinek a hangsúlyán is lehetett hallani, hogy abszolút irónia, semmit nem gondol belőle komolyan, azért csinálja, hogy megalázzon és rajtam szórakozzon. De vannak még páran, akik hasonló dolgokat mondanak, csak kevésbé bunkón, viszont nyilván nem gondolják komolyan ők se. Tisztában vagyok a nemlétező adottságaimmal, ezért azzal is, hogy a mondandójuk 1%-át se őszintén mondják, hanem szarkasztikusan, hogy aztán kiröhögjenek, mert "elhiszem".
Ez máshol is így megy, vagy csak engem találnak meg ezek az emberek? Aki ezt csinálja, miért viselkedik így, nincs jobb szórakozása?
Én sokat képzelek magamról? LOOOOL
Pont hogy azt írom, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem bókolnak, hanem szarkasztikusan mondják... De ja, biztos egy egoista p..csa vagyok, valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!