Van e valami különbség egy tetovált és egy nem tetovált ember között? Úgy értem, hogy fejben, státuszban, vagy akár életvitelben.
Persze, hogy van különbség köztük....
A tetoválások száma :P Az, hogy egyesek elítélik a másik tábort, hát.... ez van. Az élet területén mindenhol vannak olyanok, akik szerint csak az a jó amit ôk csinálnak és ahogyan teszik. Ezt kivetíteni mindenkire aki rendelkezik / nem rendelkezik az adott megkülönböztetô jeggyel csak általánosítás. Semmi értelme.
Nekem nincs tetoválásom, de ettôl még nem fogom lenézni a másikat, csak mert neki van. Mkndenkinek egyéni döntése
Van.
Nem tudja magát elfogadni, ezért kell valami amitől feltűnő lesz.
A nem tetkosnak erre nincs szüksége.
"Annak a tetkónak nem látom értelmét, aminek jelentését egyedül a viselője ismeri."
De neked mi közöd hozzá? Tetoválásom nincs ugyan, de rengeteg ékszeremen vannak olyan dolgok, aminek TE nem ismered a jelentését. Nekem van Szaturnuszos medálom. Vagy iránytűs. Neked fogalmad sincs arról, hogy ez nekem mit jelent. Ha ez irritál, ott komoly bajok vannak.
Nem hiszem.
Nekem van bokától nyakig kitetovált ismerősöm, aki Európa második legnagyobb kórházában dolgozik a bűnügyi pszichiátrián, aki az orvosi egyetemen évfolyamelső volt
Van proli nem tetovált ismerősöm is, akiknek az egyetlen felsőbbségi érzetét az a puszta tény adja, hogy nincsen kitetoválva, mert mást felmutatni nem nagyon tud.
"Nekem van bokától nyakig kitetovált ismerősöm, aki Európa második legnagyobb kórházában dolgozik a bűnügyi pszichiátrián, aki az orvosi egyetemen évfolyamelső volt"
Ez már önmagában egy hatalmas pathológia. Inkább ne részletezzük, hogy milyen emberek lesznek orvosin évfolyamelsők...
Ekkora ostobaságot rég olvastam.
Nem a tetoválás adja meg a különbséget az emberek közt, hanem az EGO. Mivel minden ember más, az általánosítás felesleges.
Leginkább a kialakult gondolkodás és érzelmi intelligencia mutatja az ember életvitelét függetlenül attól, hogy van e valami mesterséges a testén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!