Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van e valami különbség egy...

Van e valami különbség egy tetovált és egy nem tetovált ember között? Úgy értem, hogy fejben, státuszban, vagy akár életvitelben.

Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 15:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Manapság nem, de fennmaradt a tetoválással szembeni általánosítás is. Például az, hogy bűnözők/agresszív emberek tetoválják ki magukat. Ami persze a mai világban nem igaz. Viszont még ma is sok munkahelyen nem tűrik meg, mert sok ember még mindig negatívumként éli meg, és mondjuk egy pincérnek/vagy alapból csak emberekkel dolgozóknál nehezen nézik el.
2019. szept. 22. 16:27
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Persze, hogy van különbség köztük....

A tetoválások száma :P Az, hogy egyesek elítélik a másik tábort, hát.... ez van. Az élet területén mindenhol vannak olyanok, akik szerint csak az a jó amit ôk csinálnak és ahogyan teszik. Ezt kivetíteni mindenkire aki rendelkezik / nem rendelkezik az adott megkülönböztetô jeggyel csak általánosítás. Semmi értelme.

Nekem nincs tetoválásom, de ettôl még nem fogom lenézni a másikat, csak mert neki van. Mkndenkinek egyéni döntése

2019. szept. 22. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

Van.

Nem tudja magát elfogadni, ezért kell valami amitől feltűnő lesz.

A nem tetkosnak erre nincs szüksége.

2019. szept. 22. 17:02
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

"Annak a tetkónak nem látom értelmét, aminek jelentését egyedül a viselője ismeri."

De neked mi közöd hozzá? Tetoválásom nincs ugyan, de rengeteg ékszeremen vannak olyan dolgok, aminek TE nem ismered a jelentését. Nekem van Szaturnuszos medálom. Vagy iránytűs. Neked fogalmad sincs arról, hogy ez nekem mit jelent. Ha ez irritál, ott komoly bajok vannak.

2019. szept. 22. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Tetoválás és tetoválás között óriási különbségek vannak. Én nem vagyok tetovált, egy bokatetoválással semmi bajom, de például arcra, vagy az ujjakra szerintem csak idióták tetováltatnak.
2019. szept. 22. 19:11
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Nem hiszem.

Nekem van bokától nyakig kitetovált ismerősöm, aki Európa második legnagyobb kórházában dolgozik a bűnügyi pszichiátrián, aki az orvosi egyetemen évfolyamelső volt

Van proli nem tetovált ismerősöm is, akiknek az egyetlen felsőbbségi érzetét az a puszta tény adja, hogy nincsen kitetoválva, mert mást felmutatni nem nagyon tud.

2019. szept. 22. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van különbség, hiszen minden ember más és más.
2019. szept. 22. 20:27
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem van bokától nyakig kitetovált ismerősöm, aki Európa második legnagyobb kórházában dolgozik a bűnügyi pszichiátrián, aki az orvosi egyetemen évfolyamelső volt"

Ez már önmagában egy hatalmas pathológia. Inkább ne részletezzük, hogy milyen emberek lesznek orvosin évfolyamelsők...

2019. szept. 22. 22:13
 19/24 AliceGamer ***** válasza:

Ekkora ostobaságot rég olvastam.

Nem a tetoválás adja meg a különbséget az emberek közt, hanem az EGO. Mivel minden ember más, az általánosítás felesleges.

Leginkább a kialakult gondolkodás és érzelmi intelligencia mutatja az ember életvitelét függetlenül attól, hogy van e valami mesterséges a testén.

2019. szept. 23. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
30%
De ezt tovább is lehet fűzni: ha a tetovált ember ki akar tűnni, akkor a nemtetovált azzal akar kitűnni, hogy nincs tetoválása és lenézi, akinek van.
2019. szept. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!