Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szegények körében miért...

A szegények körében miért státusz szimbólum a telefon?

Figyelt kérdés
Egy német autóipari gyárban dolgozok a soron az egyetem mellett és rengeteg sori munkás kezében látok vadiúj iphonet vagy samsungokat. Volt aki most szombaton már az új iphone 11 pro maxot mutogatta 580 000 forintba került, közben a hó végén meg már mindenkitől kér kölcsön mert nincs pénze ételre. A többiek is 300 ezres telefonokkal rohangálnak, évente görcsösen megveszik a legújabb modelleket, sokszor áruhitelre.
2019. szept. 22. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg így van, ahogy írod, viszont legtöbben a telefonon élik az életüket. Sokan már nem is használnak laptopot, csak telefon. Sajnos nekem is van ilyen közeli rokonom, hogy 90ezres fizetésére felvett telefon törlesztőt + hozzá a legdrágább díjcsomagot, havi 35k-ért...
2019. szept. 22. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon én is a tanulatlanabb rétegnél látom a legtöbb drága telefont.

Enni alig van mit, putriban laknak de azért ott a zsebükben az új teló.

Pedig semmi értelme 100ezernél drágább telefont venni. A legtöbbjük úgy is csak facebookozik, meg netezik. Ezt egy 50ezres teló is tudja.

Én most egy 55ezres mobilt használok(xiaomi), már egy éve, az előző mobilom pedig 4 évig használtam.

Feleslegesnek érzem hogy drágább telefont vegyek, mert egyszerűen nincs rá szükségem.

2019. szept. 23. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!