Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Budapestiek! Ti nem vágytok a...

Budapestiek! Ti nem vágytok a természetbe, a zöldbe, a friss levegőre, a kertetekbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 2 éve lakok panelban.

Világéletemben kertes házban éltem. Most 26 vagyok.

Panelban lakni nekem egy kín szenvedés. Fúrnak,ajtót csapkodnak, dübögnek a fejem felett. Már kezdek depressziós lenni. Annyira vágynék egy kertre,ahol csak én vagyok és senki más. Tudom el lehet menni a normafára sétálni,de az más. Ott viselkedni kell,oda felöltözni,oda fésülködni kell. Annyira vágyom arra,hogy úgy legyen,mint régen,hogy csak kiülök a kertbe ,senki nem lát. Nézem a madarakat. A természet szépségét,ahogy rügyeznek a fák.Ahogy lehullanak a szép levelek. Az a jó igazi nyári meleg esték. Annyira hiányzik :( És még évekig ide köt a panelhoz a hitel.

Csak én vagyok ezzel így.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2019. szept. 20. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Itt is vannak kertes házak. Pont egy ilyenben lakom, panel után. Egy szavam sincs. Sose lesz olyan tiszta a levegő egy városban sem, mint kint a falu legszélin (az tényleg hiányzik nekem is, szerettem) de azért itt is vannak jobb, kevésbé nagyvárosra jellemző helyek. Budán ott vannak a dombok, erdők és bármikor haza lehet keveredni onnan. A betondzsungel kellős közepén tényleg rossz. Nyilván túl lehet élni, én is túléltem és az akkori körülményeimben is megtaláltam az előnyöket, de azért itt a kertes részén sokkal jobb. Vidékre már nem mennék vissza, hiányozna a közlekedés szabadsága. Éjjel is haza tudok jönni, vagy el tudok jutni a városon belül bárhova, vidékre viszont nem sok éjszakai busz jár. Mindig utáltam, hogy nekem vagy az élet beindulása előtt (este 10) kellett mindenhonnan lelépnem és ezzel lemaradtam a legjobb részekről, vagy hajnal 5ig valahol valahogy kihúzni az első buszig és köztes megoldás nem igazán volt. Kollégiumba nem tudtak becsempészni a haverok, a többség szintén vidéki volt, a pestiek meg max 1-2 embert tudtak elszállásolni.
2019. szept. 21. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem. Szeretem a természetet, de nem szeretek benne lenni.
2019. szept. 21. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég voltam Pesten, bár városba lakok, belvárosba ahol van kertem, de én hazamentem Pestről és megpuszíltam a kert földjét, igaz csak szemét tároló, de van. Én még arra is felébredek ha valaki járkál az utcán a leveleken, nem bírnám Pestet, és elismerésem aki bírja. :)
2019. szept. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!