Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogász foglalkozik hamis...

Jogász foglalkozik hamis profillal?

Figyelt kérdés

Egy férfival chateltem, aki kamu képeket küldött, azt hazutta hogy az ő. a képeket Google képkeresővel kerestem rá, és kiderült hogy egy angol csávó képeit küldözgeti, nagy valószínűleg netről szedte le.

Jogászt felkereshetek ez ügyben? Vagy teljesen felesleges foglalkozni az iylennel? Vagy én nem jelenthetem, fel, mert nem az én képeimet használja fel? Van mit tennem ez ellen, kicsit bosszant, hogy átvert...

#jogász #feljelentés #hamis #kamu kép #megtehetem.
2019. szept. 18. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, 13? :)

Ingatlannal üzletelek, sok ügyvédnél jártam már, az egyik jó tanács, amit egy problémás esetnél kaptam, egy kiváló ügyvédtől:

"Persze, fel lehet jelenteni, lehet perelni, csak kell egy ügyvéd aki elvállalja, mert én nem fogom! Aztán szerencsés esetben kifizetsz pár száz ezret, eltelik 5 év, és kapsz egy papírt, hogy neked van igazad! Én ebből élek."

2019. szept. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!