Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell nekem azt 2019-ben...

Miért kell nekem azt 2019-ben eltürni hogy a postàs veri az ajtómat meg addig ordibàl még ki nem megyek?

Figyelt kérdés
Vidék. Ha úgy van képes bejönni a hàzba is. Kivéve ha zàrva a kapu. Nincs mindig zàrva sajnos csak ha senki nincs itthon akkor. Pl én itthon vagyok testvérem elmegy nem zàrja be mert van itthon valaki úgyis. Csak nekem a màniàm mindenképp bezàrni. Na mindegy de miért kell ezt türnöm 2019-ben?? Miért nincs olyan lehetöség hogy aki kéri az egy hivatalos email cimre kapja meg a hivatalos leveleket?? Szóval az alàirósokat. Csekk ilyesmi johet szemelyesen azt nem kell alàirni.

2019. szept. 17. 11:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Postalàda van, csengô is volt de leloptàk. Az a legdurvàbb tényleg hogy be is jön akàr nem képes elmenni. Jobb lenne ha értesitöt hagyna. Most màr majd mondom neki mindezt. Csak sajnos elfogja terjeszteni a faluban hogy bunkó vagyok meg majd még tesz is hozzà ezt azt. De màst nem lehet tenni. Am megtörtént velem hogy bejött és pont a wc-n ültem. De ehhez am tényleg nincs joga.
2019. szept. 17. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sincs csengőnk, mert állandóan lelopják - vettünk már párat, de az n+1. alkalom után meguntuk a szélmalomharcot.

Ez nem jogosít fel senkit arra, hogy bejöjjön a magánterületünkre....

2019. szept. 17. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ha tényleg ilyen, akkor nyugi, másnál is így viselkedik, had terjessze csak, szerintem még le is fogják offolni.
2019. szept. 17. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
De ha ennyire zavar, miért nem zárod az ajtót? Ha már a családod többi tagjának nem működik a keze, és nem tudja zárni.
2019. szept. 17. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondolom nem akar/tud minden egyes alkalommal rohanni a dolgát, pihenését, mindent félredobva, hogy más idióták után csináljon meg alap dolgokat.

2019. szept. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!