Hölgyek, urak! Volt már olyanra példa, hogy hosszas egyedülálló élet után lejebb vittétek a mércét egy bekövetkezett kaland terénél?
Nem értem a kérdést.
Férfi vagyok, és ha nagyon szexhiányom, akkor inkább elmegyek egy prostihoz, oké, elmegy rá 20-30 ezer, de cserébe én választok, és 8-9/10-es csajok közül.
Szóval bocs, de inkább választok 30 ezerért egy 8/10-es csajt, minthogy ingyen megdugjak egy 2/10-est.
Szóval a válaszom egy határozott NEM!
Hááát.. Soha nem voltam még prostival. Abszolút nem vonz és nem is érdekelnek az olyanok. Nekem senki ne mondja,hogy egy nap olyan sokszor tudják magukat ápolni,frissítrni..annyi rengeteg kuncsaft után. Tudom miről bedzélek mert a türelmi zóna közepén volt a munkahelyem. Na meg nem a legeslegszebb nők árulják a bájaikat, de a legfontosabb,hogy én nem érezném jól magam egy olyan nővel aki csak kényszerből van velem. Ha én csak szexet akarok, akkor az legyen olyan együttlét,hogy legyen egy kis szimpátia.
De mondom..én még szimpatikus prostit nem láttam. Mind ápolatlan,melankolikus és a stricik szolgája. SAJNOS! Jaa.. na meg a fertőzések!!!De ennyit a prostikról.
Fertőzések ellen óvszer, ami amúgy egyéjszakás kalandoknál is ajánlott.
Nem feltétlen az országút mellől kell prostin felszedni, vannak ápolt, igényes prostitutáltak, akik az ápolt, igényes, lakásukban fogadnak téged.
Én meg inkább fekszek le egy prostival, aki tetszik (akkor is, ha nincsenek érzelmek), mintsem egy olyannal, aki nem tetszik (aki nem tetszik, azzal se lennének érzelmeim nyilván).
A prostik nálam tényleg kizárva. Nem mozgatták meg soha a fantáziám!A luxus prostik sem. Na meg ott szabályok,dogmák vannak.. ezt nem szabad, így ne, úgy ne stb. Megint másabb egy olyan "hétköznapibb" nővel aki nem az esetem,de ezer éve ismerjük egymást látásból, vagy kollegám meg ilyesmi.Na mindegy én ilyen vagyok.
És a nők akkor mit csináljanak? :)
Ott a kezed hasznald azt, most komoly a kerdes?
Neked azert nincs nod mert mindenki latja rajtad hogy mennyire ketsegbeesett vagy
34 évesen szerinted még nem voltak kapcsolataim? Ajjaj buta fiú! :)
De szívesen elmondom az élettörténetemet! 17 éves koromig valóban csak Marcsáztam,aztán átmentem esti gimnáziumba ahol vegyes korosztály volt a hölgyek terén a felhozatal.. dögös Milfek stb..
Rá 2 év múlva 19 évesen kacartam egy tölem idősebb hölggyel.. sokat lógtunk meg minden, csavarogtunk a városba,egyik alkalommal beültünk egy ilyen fülkés italozóba..ahol elengedtünk,felszabadultunk pár fekes után és ott történt az első egész estés smárolásom.. és ott vették elő a nadrágból a péniszem és kézimunkáztak rajta.
Szerettem vele lenni azokkal a jó pár alkalmakkal..de aztán ő otthagyta a sulit én meg leérettségiztem..és szétváltak az útjaink. Azóta max 2 alkalommal ha láttam.
Jaaa.. az érettségi banketon is volt valami ahogy tudom, de úgy be voltam állva,hogy nem emlékeztem semmire. :)
Aztán az első hivatalos szexelésemet a legjobb haverom fiatal feledégével történt meg. Nem voltam rá büszke! 19 éves voltam akkkor,ő meg 20. Jo volt. Már a legelső alkalommal orálisan kielégített aztán lovagló pozícióba helyezte magát. Vele 8 évig tartott a titkos kapcsolat.Aztán a melóhelyemen kavartam fiatal huszonévesként egy gyönyörű titkárnővel.( 2 alkalommal) De sose voltam az a nagy nőcsábász. Pedig könnyen mehetett volna meg mehetne mai napig, de általában mindig a nők spécéztek ki. Volt még kalandom egy régi osztálytársnőmmel egy drogériában is.
Viszont sokat voltam egyedül,magányosan..csak a monoton munka meg a munka töltötte ki a fiatalságom nagy részét. Azokban az időkben gondolkoztam,hogy egy prostituált szolgáltatását igénybe veszem, de valahogy győzött a nem. Nem kívántam őket,nem tetszettek! Én imádok szerelmes lenni.. sokszor voltak plátói viszonyaim is..tudtam,hogy nem kaphatom meg egy azt a bizonyos nőt, de mindig ő járt a fejemben meg közösségin is állandóan egymást lájkolgattuk. Hmm.. na mindegy. Azóta ez elmúlt. Aztán 27 évesen lett egy állandó kapcsolatom ami most ért véget nem olyan rég. Ez bizony 6,7 éves sülve főve együttélést jelentett jóban rosszban.Nem tagadom..megviselt a válás,szakítás! Azóta újra magányos vagyok.. még jó,hogy a munkába merülök,hogy felejtsek. Na meg azóta legurítok pár felest(páleszt) Nem vagyok alkesz ne értsen senki félre! De néha jó felejteni,szédülni otthon az asztalom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!