Mi jut eszetekbe a Margó névről?
A Margit az, ami elavult, nekem a Margó egyáltalán nem.
Magabiztos, nagyszájú, esetleg törtető. Mindig neki kell igaza legyen. Kislányként cuki és cserfes, de az a fajta, aki tudja, hogy manipulálja a felnőtteket.
Ha magam elé kéne képzelnem, olyan tipik jónő, nem feltétlenül szép, de baromira ad magára és ezzel el is tudja adni magát.
Margó néni a tanárom és 60 éves most.
Mindig mondom hogy miért tetszik ilyen morgósnak lenni Margó néni?
Morgós Margó
Margó volt az általános iskolai tanárom. Nagyon szeretem őt a mai napig és tisztelem olyan bölcs és kedves nő hogy az hihetetlen még most is ha visszagondolok azokra a dolgokra amiket mondott erőt kapok.
Illetve a Margó névről Anne Frank nővére jut az eszembe(Margot).
Szép név egyébként de nem adnám a gyerekeknek.
Nekem a Ballada a Vastag Margot-ról.
A kilencedik hozzászóláson egyébként jót mosolyogtam, annyira részletes leírás. :D
Vastag Margó, Villon verséből. És egy volt tanárnőm, aki Margó volt és szintén vastag, de amúgy nagyon kedves tanárnő volt, szerettük.
Egyébként a Margit becézése. Kevés Margitot ismerek, azok valóban az idősebb 50 feletti korosztályba tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!