Nektek mi jut az eszetekbe a Medox névről? Nekem valami növényvédő gyomírtószer.
Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 11:14
2/18 anonim válasza:
Kulcsár Edináék fia..
Most komolyan ezen kell gúnyolódni? :D A te neved se jobb gondolom.
3/18 anonim válasza:
Annak a lánynak a fia, akin mindenki gúnyolódik... amúgy pont lexarom. Nem izgat. Én a sajátomnak nem ilyen jellegű nevet adok majd, de ennyi.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem gúnyolódás, csak szokatlan és nem személynév jut róla eszembe először. Nekem is ritka nevem van, viszont erről hallottak már az emberek, és néha fel is bukkan egy ilyen nevű, de nem gyakori.
2018. dec. 10. 11:33
5/18 anonim válasza:
Szerinted miért adtak annak a szerencsétlen gyereknek ilyen nevet? Hogy különleges legyen, meg hogy ő is celebként nőhessen fel. -.-
6/18 anonim válasza:
Nekem a Medoxról valami kutyagyógyszer jut eszembe,vagy a detox.
8/18 Koplárovics Béci válasza:
Őrült kutyák (mad dogs).
9/18 anonim válasza:
Nekem valami drog jut eszembe róla
10/18 anonim válasza:
Így első hallásra tisztítószer jutna eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!