Az utóbbi pár hónapban totál feje tetejére állt a személyiségem?
21, lassan 22 éves srác leszek, végzős egyetemista alapszakon, gyakorlatilag már csak a szakdogámat írom, munkahelyet keresek (bár tervezek MSc-zni), világ életemben otthonülős típus voltam, bár amikor hívtak ide-oda barátok-haverok, mindig mentem, de ez ritkán fordult elő. Az elmúlt hetekben, vagy inkább nyár kezdete óta meg alig bírom magam lekötni otthon, az egyik fő hobbimat, amit már 12 éve űzök picit meguntam, mintha kiégtem volna. Mindig el akarok menni valahova, barátokkal, társasággal, ismerkedni, de egyedül nem szeretek. Úgy érzem már kezdek kicsit a barátaim agyára menni, tényleg igyekszem "nem unatkozni", vannak más elfoglaltságaim is azért.
Mi miatt történhetett ez, hogy szinte egyik pillanatról a másikra 180°-os fordulatot vett a világom?
Birkatörveny.
Az ember automatikusan hasonul a közösseghez amelybe bekerül.
Ugyanugy fejlödhet ahogy butulhat is.
Ha nap 10 oràt lennel szalagon tanulatlanokkal pàr év es teged sem lehetne tölük megkölönböztetni. A hasonulas azert automatikus hogy ne legyen az ember a közösseg kirekesztetje.
Ezert is kell ügyelni arra kikkel vesszük magunkat körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!