Sok ember miért ilyen rosszindulatú, amikor megtudják, hogy hány éves a másik ember?
Sokszor tapasztaltam,hogy amikor megtudják,hogy hány éves mondjuk egy munkatársuk vagy ismerősük,akkor egyből jönnek a gúnyos megjegyzések meg súgdolózások,hogy "milyen öreg" stb..
Én speciel jó pár évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál,mivel 26 éves vagyok,de legtöbben 18-19 körülinek tippelnek.
Amikor meg megtudják,hogy mennyi is vagyok valójában,akkor egyből elkezdenek öregezni meg mondják a rosszindulatú megjegyzéseket.
Elég rosszul esik.
Mi a véleményetek erről a témáról?
Ez csak egy fogáspont, amibe beleköthetnek. Ha fiatal vagy, akkor tejfölösseggű takonypóc, ha elmúltál 30, akkor meg trottyos vénember.
Van sapka - nincs sapka.
Szia, én is fiatalabbnak tűnök a valódi koromnal és dolgozok egy pár éve, de ilyet még nem tapasztaltam. Meglepődést igen.
Szerintem aki ilyesmin akad fenn, nagyon gyerekes, nem kell foglalkozni vele. Vagy szólj vissza, hogy ők meg kis p.sisek.
# 2
Ha öregnek nevezik a másikat,az nyílván nem esik jól.
Meg amikor döbbenten visszakérdeznek:mennyiiiii?
Mihez/Kihez képest "öreg" a 26 éves ember...?! Miről volt szó, ami pletykára adott alapot egyeseknek...?!
Miért szívatnak egyáltalán - és milyen "munkahelyen" dolgozol? Biztos, hogy neked való az a közeg? Pályaválasztási tanácsadónál jártál már valamikor?
Egy másik variáció: nem lehet, hogy a testbeszéded által leadott reakciók összessége miatt gondolják azt, hogy kikezdhetnek veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!