Mikor mondunk ilyet?
Ha olyan apro reszleteket is eszrevesz, amiket masok nem. Vagy még én sem sajat magamrol.
Pelda
Tanultam epp a baratom mellett (mint megannyi màs ex mellett)
Minden exem közben elvolt a dolgaival vagy haverok jöttek mentek körülöttem vagy neteztek stb
Egyik baratom pedig csak ült elöttem vegighallgatta az unalmas statisztikai nyavajaimat egyszer megszolal, hogy annyira latszik most is hogy izig vérig nö vagyok. Rànezek, mi van?? Erre kezdi sorolni higy keresztben a làbam es mezitlab is ugy tartom a labfejem mintha magassarkuban lennêk, es még most hirtelen is ugy könyököltem fel ra figyelni hogy a kezem az àllam alatt mint kb a modelleknel.
Mindezt amig en el voltam veszve a tömeny szamhalmazokban
Valahogy ö mintha sokkal jobban eszre venné az embereket amugy is. Jobban ertene mindenkihez mint az àtlag. A nonverbalis kommmunikaciohoz is, szinte befolyassal tud lenni barkire. Es ez nem tudatos hanem tudattalan nala. Lelki rahangolodas a masikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!