Miért van egyre több kövér gyerek magyarországon és
úgy a világon szintúgy? Ráadásul nekünk itt van a heti
5 tornaóra is.30F
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az utóbbi 10 évben egyre több kövér gyerek van mint régebben, legalább is erre amerre én lakom így tűnt fel.
Most ne kezdje senki el bizonyítani hogy márpedig ő nem látja, mert nem igazamat bizonygatni jöttem és jelentem a trollkodást. Ha nem tudsz válaszolni, legalább ne szarj bele a topikba! thx
Mert mindenki lusta meg jó lét van meg látsz kint az utcán gyerekeket? mert én nem 36 vagyok de az èn gyerek koromban kint bringáztunk fára másztunk ma már nincs ilyen mindenki telefont nyomkod meg posad a tv előtt
2019. szept. 7. 22:04
12/18 anonim válasza:
Szerintem a tesiórának is csak akkor lenne értelme, ha olyan mozgásformát csinálhatna, ami érdekli, amit élvez, nem pedig valami ráerőltetett dolgot, szekrényugrás és társait. Én pl.iskoláskoromban nem szerettem a tesiórákat, viszont most szeretek futni és kerékpározni, így felnőtten már mindjárt mást jelent nekem is a mozgás.
2019. szept. 7. 23:47
13/18 anonim válasza:
Jaj hát a drága heti 5 tesi óra...
Nálunk van vagy évfolyamonként öt osztály, a tornatermen kívül, max. ha jó idő van egy osztály még tud tesizni az udvaron, de télen heti öt órából három órán az öltözőben vagy egy teremben ülünk mert nincs hol tesizni.
Na ennyit ér a heti öt testnevelés óra.
2019. szept. 7. 23:58
14/18 anonim válasza:
Túl sok a cukor,túl nagy a jólét, rengeteg feldolgozott, egészségtelen kaják!
A főorvos úr is elmondja , mert ő a belekkel foglalkozik:
Úristen miért lett már így lepontozva?? Ez az igazság, nem tehetnek róla a gyerekek hogy nem jön be nekik szekrényugrás és társai, most ha lepontoztok ha nem, akkor is így van buták, szerintetek miért ülnek sokan a padon tesiórán?! Igen, biztos azért mert annyira élvezik...:DDD
2019. szept. 8. 16:44
16/18 anonim válasza:
Nagyon lemaradottak lehettek ha szerintetek csak a szekrényugrás és társai a normális mozgás, így tényleg nem csoda hogy sok az elhízott gyerek.
De hát ezen az oldalon már csak ilyen hülyék vannak, megszokhattam volna...😂
2019. szept. 8. 16:47
17/18 anonim válasza:
Egyébként még annyit megsúgnék hogy egyetlen egyszer sem csináltam meg a szekrény/magas ugrást, és sosem voltam elhízott sem akkor, sem most. 😊
2019. szept. 8. 16:51
18/18 anonim válasza:
Egyébként most mindentől függetlenül, aki mozogni akar az fog, aki nem az meg úgy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!