Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy aránylag duci lánynak...

Egy aránylag duci lánynak hogyan lehet ilyen önbizalma?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy van 80kg és ne egy magas lányt képzeljetek el, hanem egy olyat, aki max 55kgval nézne ki úgy, ahogy egy huszonéves lánynak kellene. Mégis érződik a kisugárzásában, hogy tele van önbizalommal és nem értem hogyan csinálja. Nekem évek óta alacsony az önbizalmam pedig teszek azért, hogy jól nézzek ki és őszintén tetszem is magamnak, de szörnyen gátlásos és félénk vagyok sajnos. Hogyan lehet, hogy másnak meg nincs mire és mégis van önbizalma?
2019. szept. 6. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Még egy dolog a többiek érvei mellé: akinek a párja rendszeresen mondja is, és érezteti is, hogy mennyire vonzó és kívánatos... az súlyától függetlenül úgy is fogja magát érezni, egy szexi nőnek. És ez a lényeg, ő nem az egész világon mindenkinek kényszeresen tetszeni akaró ember. Ő csak annak az egy férfinak akar tetszeni, akivel együtt van, aki szereti őt, aki nem várja el tőle, hogy változtasson bármin.
2019. szept. 6. 16:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem, amit írtok, de én nem rossz indulatból írtam azt, hogy nincs mire önbizalma, csak egyszerűen nem értem miért kell úgy végig mennie a mumkahelyi folyosón a narancs börős combjaival, mintha 50 néhány kilós csini lány lenne. Lehet alapból egy humoros, kedves lány és emiatt ilyen a kisugárzása, de szerintem inkább csak nincs tisztában azzal, hogy ő egyébként kimondottan nem csinos lány.
2019. szept. 6. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Te féltékeny vagy! 😃
2019. szept. 6. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Én megértelek, nekem is volt egy ilyen osztálytársam, aki mindig agyon sminkelte magát, és vékony hangon beszélt 113 kilósan, és ő hercegkisasszonynak érezte magát. Meg van egy másik, akit tényleg könnyebb átugrani, mint megkerülni, és úgy pózol, hogy csak na, festi magát mint az álat, és olyan rosszindulatúan néz mindenkire, hogy csak na. Van, akinek nincs önkritikája, ez ilyen. Ő szexi doamnának hiszi magát, van ilyen nem egy, közben meg bottal se piszkálnád meg. Amúgy nem tudom mi van itt a válaszolókkal. Valami nagyon nagy életfilozófia ez, hogy, ha valaki irritál/idegesít/nem kedveled/ rossz véleménnyel agy, az biztos azért van mert irígy vagy. Igen, biztos, csak azért lehet, semmi más oka nem lehet csak az irigység. Volt egy kollegám, nagyfülű, majomfejű, nagy nyúrja, hosszú tagokkal, mindig b**isan járt, férfi volt. Utáltam, nagyon ütnivaló feje volt. Volt kolleganőm is, vagy 50 éves, azt is utáltam, mert hasonló hosszú volt, meg hülye hangú, meg állandóan pattogott. Én 21 éves, szerintem csinoska nő vagyok, de nyilván én is irígy voltam rájuk. Ironizáltam...
2019. szept. 6. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki másokkal van elfoglalva a saját dolga helyett az minden esetben lelki szegény, akármilyen csinos is. És nem csak a külsőre lehet féltékenynek lenni.
2019. szept. 6. 22:33
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Az önbizalom és az intelligenciahiány sokszor nagyon erősen korrelál. Akinek van intelligenciája abban nagyobb az önkritika, ami értelemszerűen az önbizalom rovására megy. Ezért van az, hogy az okosak soha nem elégednek meg semmivel, mert tisztában vannak - az akár apró - hiányosságaikkal is, így folyamatosan fejlesztik magukat (szépség, gazdagság, karrier) és mindig jobbra törekednek míg a buták őszintén hiszik azt, hogy az általuk képviselt értékek normálisak netalán átlag felettiek és az a durvább eset, amikor hiába szembesítik a hibáikkal (kövérség), ők szentig meg vannak győződve arról, hogy nem ők haladnak rossz irányba az autópályán, hanem a többi hülye. Na valószínűleg a kedves duci lány is ilyen felfogású lehet. De nem gond, az élettől úgyis megfogja kapni a kiábrándító pofonokat, mert önámítással hosszútávon nem lehet érvényesülni a nagybetűs életben.
2019. szept. 6. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz a sok nyomi válaszolóval! Igazad van, te látod jól! A magyarázat meg: sosem lehet tudni. Ismerek ostoba embereket, akik 40 éves korukra úgy viselkednek mint a kis tinicsajok, az életük is olyan. Szökőévente vannak együtt valakivel, vihognak mint a fakutya, az emberi kapcsolataik egy nagy 0 és full cink élethelyzetekbe hozzák magukat, de ők maguk meg így érzik jól magukat. Én biztosan felkötném magam ha ilyen szerencsétlen lennék...

Lehet, hogy a kérdésben szereplő lány olvasta a bevonzásos könyv marhaságait, vagy akár egy idézetet.. Pl. Ahogyan te látod magad, mások is annak fognak látni. Ami a te problémád az másnak az álma... Egy-egy ilyen gyöngyszemet ha magáévá tesz egy ilyen nem éppen ép elméjű(és testű) abból lesznek ám bajok...

2019. szept. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!