Mit gondoltok, miért ilyenek a régi ismerőseim?
Olyan emberekre értem, akikkel együtt jártam iskolába és jóban voltunk, de már 10 éve mondjuk nem találkoztunk. Megtalálom őket a közösségi portálon, írok neki, érdeklődöm, hogy hogyan alakult az élete, merre vitte a szél stb. De sajnos az esetek 90%-ában egy visszakérdezést sem kapok.
Miért ennyire közönyösek az emberek? Vagy engem néznek le? 24 éves vagyok és még suliba járok (orvosi)
"Miért ennyire közönyösek az emberek?" Egy idegennel te is az lennél.
"Jó, de azért az olyan ismerősökkel sem beszéltek szívesen, akivel együtt nőttetek fel? Nem fűnek-fának írogatok" Akivel 18 éves koromban vagy korábban találkoztam utoljára (10<= éve), az tkp. idegen. Minél régebben láttad, annál inkább. Ilyen emberekkel a kapcsolatot felvenni kísérelni nagy átlagban felesleges. Nem ugyanaz az ember, más a tapasztalata a személyisége az érdeke, mint régen. Van egy baráti köre, amibe te nem biztos, hogy neki szükséges vagy. Ha ez így van, akkor miért akarjon ismerkedni veled.
Én nem tudnám az általános iskolai 8. osztályos névsort felmondani. Van tablóképem, az segítene. Sokukat akkor láttam utoljára. 25 éve. Minden jót kívánok nekik, és nem kerülném el őket az utcán, de nem is keresem őket. Ennyi.
A kérdés ez: Te miért akarsz velük találkozni? Ennyire nem lett új életed, baráti köröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!