Miért van ez a szűz férfiakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Például ha valakinek a szemére vetik, hogy valamit rosszul csinál ha 30-35 éves egészséges férfiként még szűz, akkor azzal állnak ki mellette, hogy: "Miért kéne minden csajt megdugnia?"
Mintha csak ez a két lehetőség léteznek, hogy vagy 35 évesen is szűz vagy minden csajt megdug.
2019. aug. 29. 08:34
11/16 A kérdező kommentje:
De a szüzek miért kérdezgetik, hogy gáz-e az, hogy szüzek ha senkinek semmi köze hozzá?
2019. aug. 29. 10:33
12/16 anonim válasza:
Önigazolás. Ha mások is vannak rajtuk kívül, akkor nem olyan rossz a helyzet.
13/16 anonim válasza:
Akkor mivel álljanak ki mellette?
14/16 anonim válasza:
Az embereknek nincs élete, hogy azzal foglalkozzanak, így más életével foglalkoznak. Én 19 évesen szűz srác vagyok, mert kövér disznó voltam, most keztem el sportolni, lefogyni meg társasági életet élni, szóval a lányok már meg-meg fordulnak utánam meg lenne is jelentkező, csak én várom a megfelelőt.
Jobbat mondok! Még csókolózni sem csókolóztam.
15/16 anonim válasza:
Én 39 éves vagyok és szűz. Sosem kérdeztem meg erről itt másokat, tudom, hogy ez bizonyos dolgoknak a következménye. Természetesen rendkívül nyomasztó, de azt is tudom, hogy van bőven más ilyen rossz dolog is, aminek ez a helyzet a következménye.
16/16 anonim válasza:
És azt is tudom, hogy ettől nem vagyok kevesebb, mint ember, de ez a helyzetemen sajnos nem javít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!