Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez a szűz férfiakkal...

Miért van ez a szűz férfiakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Például ha valakinek a szemére vetik, hogy valamit rosszul csinál ha 30-35 éves egészséges férfiként még szűz, akkor azzal állnak ki mellette, hogy: "Miért kéne minden csajt megdugnia?"

Mintha csak ez a két lehetőség léteznek, hogy vagy 35 évesen is szűz vagy minden csajt megdug.

2019. aug. 29. 08:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De a szüzek miért kérdezgetik, hogy gáz-e az, hogy szüzek ha senkinek semmi köze hozzá?

2019. aug. 29. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Önigazolás. Ha mások is vannak rajtuk kívül, akkor nem olyan rossz a helyzet.
2019. aug. 29. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor mivel álljanak ki mellette?
2019. aug. 29. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Az embereknek nincs élete, hogy azzal foglalkozzanak, így más életével foglalkoznak. Én 19 évesen szűz srác vagyok, mert kövér disznó voltam, most keztem el sportolni, lefogyni meg társasági életet élni, szóval a lányok már meg-meg fordulnak utánam meg lenne is jelentkező, csak én várom a megfelelőt.

Jobbat mondok! Még csókolózni sem csókolóztam.

2019. aug. 29. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 39 éves vagyok és szűz. Sosem kérdeztem meg erről itt másokat, tudom, hogy ez bizonyos dolgoknak a következménye. Természetesen rendkívül nyomasztó, de azt is tudom, hogy van bőven más ilyen rossz dolog is, aminek ez a helyzet a következménye.
2019. szept. 1. 08:47
 16/16 anonim ***** válasza:
És azt is tudom, hogy ettől nem vagyok kevesebb, mint ember, de ez a helyzetemen sajnos nem javít.
2019. szept. 1. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!