Miért van ez a szűz férfiakkal kapcsolatban?
Például ha valakinek a szemére vetik, hogy valamit rosszul csinál ha 30-35 éves egészséges férfiként még szűz, akkor azzal állnak ki mellette, hogy: "Miért kéne minden csajt megdugnia?"
Mintha csak ez a két lehetőség léteznek, hogy vagy 35 évesen is szűz vagy minden csajt megdug.
semmi köze az embereknek a másik szexuális életéhez addig amíg az ő életére nincs hatással (erőszak, hangos szex, eldobált gumik...)
mindenki akkor dug amikor tud/akar, semmi köze nincs a másiknak ahhoz, hogy valaki 14 évesen már nem szűz, vagy épp 35 évesen az
mind1 ki mit mond, mivel reflektálnak, magánügy
Szorongás egyértelműen. Én is kígyókéng támadnék ha 30évesen szűz lennék és valaki megszólna érte aztán ki tudja mi az oka. Molesztálástól kezdve a fura vallási nézeteken át is több oka van ennek vagy még kényelmetlen nemi indokokü
Egyszer minden zsák megtalálja a foltyát remélhetőleg :)
Ez a végletekben gondolkodás nem csak a szűz férfiakra jellemző (bár értem hogy te ezzel a példával találkoztál) hanem a legtöbb emberre, az élet bármelyik területén. Főleg GyK-n! Csak nézd meg egyesek hogyan érvelnek egy-egy kérdés alatti vitában.
"Szűz vagyok? Na és, inkább mint hogy mindenkit megd.gjak." "Fideszes vagyok? Inkább minthogy hazaáruló komcsi legyek." "Liberális vagyok? Inkább mint hogy azokhoz a nácikhoz csatlakozzak." Ha valaki így érvel az azt jelenti hogy beletenyereltél valamibe, amiről legbelül ő maga se biztos (különben ő se csak két végletet nézne), viszont ha a másik végletet összehasonlítási alapként felhozza akkor így tudja igazolni a saját "igazát", megvédeni azt a véleményt amire esetleg sok más döntést is alapozott az életében (és csak annál fájdalmasabb lenne a változtatás). Általában olyan témák kibeszélése során használják ezt az érvelési hibát az emberek amely igen érzékenyen érinti az önmagukról és/vagy a világról kialakított képüket. (Ezért hoztam fel a szüzesség mellett példaként a politikát).
Én ilyen helyzetben nem piszkálnám tovább a témát mert a másik alternatíva mint válasz az a vérig sértődés a részükről (persze lehet hogy elgondolkodnak azon hogy amit addig hittek az nem is úgy van - "lehet hogy valóban én csináltam/gondoltam valamit rosszul csak nem vettem észre?" - de igen kevés az esély egy ilyen reakcióra).
Minden nő ribizli, aki 35 évesen nem szűz.
"Egy normális ember nem a szex miatt szereti a másikat. Hanem a személyisége miatt."
A személyisége ÉS a szex miatt. Lehet, hogy neked jó lenne egy szexnélküli párkapcsolat de ez nem mindenkinre jellemző.
Akkor mi a francért kérdezgetnek ezzel kapcsolatban ezen az oldalon?
#3 vagyok. Azért kérdezgetnek, mert nincs saját életük, amivel foglalkozhatnának, illetve visszaigazolást keresnek, hogy ők a menők, mert más nem szexel, ők meg igen.
De ettől még nem az a normális hogy más életébe avatkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!