Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy már a 12...

Miért van az hogy már a 12 évesek is ilyenek?

Figyelt kérdés
Először is a 12 évesek hát kiló vakolatot nyomnak arcunkra korrektor meg minden mikor sokuk bőrén egy darab hiba nincs. Már pasizgatnak meg a fele már nem is szűz és ők ettől menőnek hiszik magukat. A interneten úgy pucsitanak mint állat meg minden áldott nap új kép amin prostit megszégyenítően szerepelnek. Aki meg nem ilyen az meg nagy nyomi aki a középkori időkben maradt szerintük.

2019. aug. 26. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Azért viselkednek így mert olyanok akarnak lenni mint a tőlük idősebb társaik. Ez van, nincs mit tenni. De tényleg vicces hogy amikor elhaladok egy általános iskola előtt az olyan mintha törpeprostik találkozója lenne.
2019. aug. 26. 14:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Én próbálok segíteni el mondtam a gyerekeknek hogy nekik még nincs szükségük sminkre hiszen a arcuk még fiatal és szép és nem idősebbnek kell tűni. És hogy attól hogy van pasid és facen királynő vagy nem leszel tökéletes stb
2019. aug. 26. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

De... nem ilyenek.

Vannak ilyenek is, de szerencsére azért még nem ez az átlag 12 éves.

2019. aug. 26. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a #9 válaszolóval. Nem törődnek ezekkel a gyerekekkel és ilyen mintát látnak maguk körül. Ezt tolják eléjük, és sem te, sem én, senki ezen a világon nem ad nekik vállalható célokat, sőt ugyan úgy részesei vagyunk azzal, hogy csak azt tesszük ki ami pozitív, a többi meg négy fal közt marad. Képmutató társadalomban élünk, és ők is mutatnak egy jó képet magukról hozzá. Minden ember az elfogadásért hajt, és ma a legnagyobb érték - látszólag - a látszat. Egy 12 éves is csak annyit akar, hogy befogadják valami közösségbe. Ha kevésre értékelték, ennyit fog kihozni magából, oda fog besorolni ahova esélyt lát bekerülni.
2019. aug. 26. 14:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a 10 évet 1 felhadználó terjeszti akinek a földrajztanára mondta..hagyjuk már
2019. aug. 26. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező se lehet több 13-nál.
2019. aug. 26. 14:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Miért is?
2019. aug. 26. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A fogalmazásod miatt.
2019. aug. 26. 15:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz ami igaz, az ember kinövi azért ezt a jajj de hülyék a 12 évesek dolgok, szóval elég tinédzseres ez a kérdés...
2019. aug. 26. 15:57
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
Azzal nem segítesz nekik, hogy szidod őket a magas lóról, hogy, meg ngymamás tanácsokat adsz nekik, hogy szép vagy te smink nélkül is kicsikém, és attól hogy elmondod, még nem kel lelvárni egy gyerektől, hogy csak emrt te azt mondtad,a z egész korosztályi rétegévels zembe menjen egymaga. Ez egy munkafolyamat, nem az hogy tartasz neki egy szónoklatot.
2019. aug. 26. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!