Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt vannak gazdag emberek? Ki...

Itt vannak gazdag emberek? Ki hogy lett az?

Figyelt kérdés
Csak gazdagok velemenye erdekel.

2019. aug. 25. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az, de akit én látok a környezetemben, az vagy eleve abba született bele, vagy egy jó munkahelyen vetette meg a lábát és a pénzéből elkezdett ingatlanokat gyűjteni és nem a párna alá gyűjtötte, hanem folyamatosan befektetett, illetve gyermekkori álmából csinált vállalkozást.
2019. aug. 25. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Osztom az elsot. Igy szulettem.
2019. aug. 25. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
NAV liked this.
2019. aug. 26. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, 30 évesen gazdagnak számitok-e 1,5 milliós jövedelemmel és kb. 20 milliós vagyonnal, szülői segitség nélkül. Persze ezen a párommal osztozunk, úgyhogy kétfelé kell osztani mindent.

Én rengeteg tanulással és küzdéssel jutottam el oda, ahol vagyok. 25 évesen nekiálltam komolyan programozással foglalkozni, 28 évesen elhelyezkedtem benne, közben máshol dolgoztam, tehát mindezt munka közben tanultam ki. Most külföldi cégeknek dolgozom jó órabérért vállalkozóként. Nincs munkaidőm, a heti kb 40 órát vállalom, amit akkor dolgozok le, mikor jól esik. Annyi szabadságom van, amennyit akarok. Ott élek, ahol akarok. Nem csak a pénz, de igazán a szabadságom tesz gazdaggá. Viszont ez rengeteg irigy embert szül, sokan elfordultak tőlünk, mióta jobban élünk.

2019. aug. 26. 09:52
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
#14 utolsó, hol hajtod fel a munkát magadnak? Nekem is ez a cél, csak én még most kezdtem el programozni tanulni.
2019. aug. 26. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Külföldi jó nevű cégeknél tanultam be az első 3-4 évben, azóta meg sikerült elég külföldi kapcsolatot kialakítanom, hogy már maguktól is keresnek. De sok programozó nulla tapasztalattal akar egyből vállalkozó lenni, sajnos dolgoztam ilyenekkel együtt, csak a szívás van az ilyenekkel és sosem fognak jó munkát kiadni a kezük közül, ha senki nem tanítja be őket a megfelelő módon, munkamorállal.
2019. aug. 27. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:

"Nem csak a pénz, de igazán a szabadságom tesz gazdaggá."

Azt te döntöd el, hogy gazdagnak tartod-e magadat. Én akkor használnám ezt a jelzőt magamra, ha már nem kellene dolgoznom a jövedelemért, pláne nem órabérben.

A szabadság részével egyetértek, szerintem is az a gazdagság végcélja, csak így törékeny szerintem, ha az ember folyamatosan rá van szorulva egy külső féltől áramló bevételre.

2019. aug. 28. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 milyen érdekes a magyar nyelvünk, hogy a gazdagra azt mondja, hogy TEHET-Ő-S, tehát a gazdagság együtt jár egy szabadsággal, egy korlátol nélküli mozgástérrel, amikor több lehetőséged van több mindent tenni.
2019. aug. 28. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm az értékes megfigyelést! :)
2019. aug. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!