Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi a jogos ha...

Szerintetek mi a jogos ha valaki lop tőletek vagy kárt okoz nektek bántalmaz mi a legjobb viszonzas? + egy alap büntetés vagy börtön

Figyelt kérdés

1. Kapjon ugyanakkora büntetést

2. Kapjon többször akkora büntetést,mert nem mindenkit kapnak el csak minden 5 iket és ezért a maradék 4 el nem kapott helyett is bűnhődjön, tehát ha lopott 5x annyit kelljen ellopni tőle , ha sebet ejtett valakin 5x akkora sebet kell ejteni rajta?

+ egy alap büntetés börtön

2019. aug. 24. 23:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Valakin 200 forintot se lehet behajtani, akkor egy csomag rágóért kivégeznék? A kivégzést meg már nem lehetne bevezetni, meg amúgyis fantázia az egész. Vannak akiket én is kivégeztetnék de ez így nagyon le van egyszerüsitve
2019. aug. 25. 00:27
 12/24 A kérdező kommentje:
A kivgzes csak nagyobb összegnel lenne.
2019. aug. 25. 00:29
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Mondom máshogy. Megszavaznák a TE törvényeidet, oké. VÉLETLENÜL elütnéd anyukámat biciklivel, anyumnak meg eltörne a keze. Én meg emiatt levághatnám a te karodat egy baltával, hogy ötszörösen büntesselek. Így nézve már nem is annyira tünik jónak az ötleted, ugye?
2019. aug. 25. 01:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem éttermi fogyatékosok kezelnék a rendszert így véletlen balaseteket nem annyival büntetném. De gondolom neked van annyi gogyid,hogy rágyere! De ha szándékosan ütnéd el anyád, levághatnád a kezed.
2019. aug. 25. 02:12
 15/24 anonim ***** válasza:
60%
És ki dönti el hogy szándékos volt e
2019. aug. 25. 02:18
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Azért örülök hogy nem vagy olyan helyzetben hogy törvényeket hozz.

Nem mondod komolyan hogy lopásból fakadó adósság miatt valakit lazán kivégeztetnél. Kivégezni a sorozat/tömeggyilkosokat esetleg egyszerű gyilkosokat szoktak, azt is csak legvégső esetben. Magyarországon már nincs is halálbüntetés.

A rendszered nem lenne fenntartható, mert túl egyszerűsített, millió buktatója van, nem veszi figyelembe az erkölcsi normákat, illetve a morált.

2019. aug. 25. 03:01
 17/24 A kérdező kommentje:

17

Te sem olvastál alaposan, Én nem a virágárusoktóli lopásról beszélek:

"A kivgzes csak nagyobb összegnel lenne."

Hidd csak el az Én rendszerem lenne az eddigi legjobb!

2019. aug. 25. 03:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Csak szerinted..és gondolj bele jobban. Nem szünne meg a bűnözés, hiszen az usaban is van halálbüntetés és mégis.....plusz aki menekül és tudja hogy halál vár rá ha elkapják az már bármire képes..úgyis mindegy neki ha öl, csak el ne kapják
2019. aug. 25. 03:19
 19/24 A kérdező kommentje:
19 Nem tudom hány éves lehetsz,de az írásod alapján nem sok. Ezzel le is zárom .
2019. aug. 25. 03:43
 20/24 anonim ***** válasza:
25 vagyok, de te vagy aki értelmetlenségeket ír, kivitelezhetetlen dolgokat. Lehet hogy a fejedben logikus amit írsz de nagyon nem látod át hogy milyen problémákat vet fel. És magadon kívül mindenki egyetértett szerintem abban hogy értelmetlen az egész. Én csak ráérek és válaszolgatok a hülyeségeidre. Már látom kifogytál az ötletekből úgyhogy maradz a sértegetés, csak hogy valaki foglalkozzon veled. Szaréletü
2019. aug. 25. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!