Szerintetek mi a jogos ha valaki lop tőletek vagy kárt okoz nektek bántalmaz mi a legjobb viszonzas? + egy alap büntetés vagy börtön
Figyelt kérdés
1. Kapjon ugyanakkora büntetést
2. Kapjon többször akkora büntetést,mert nem mindenkit kapnak el csak minden 5 iket és ezért a maradék 4 el nem kapott helyett is bűnhődjön, tehát ha lopott 5x annyit kelljen ellopni tőle , ha sebet ejtett valakin 5x akkora sebet kell ejteni rajta?
+ egy alap büntetés börtön
2019. aug. 24. 23:52
1/24 A kérdező kommentje:
Más választ nem foigadok el, a kérdés csak ezekre vonatkozik!
2019. aug. 24. 23:53
2/24 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed, az meg hogy csak 2 hülyeség közül lehet választani az nem választás..mit akarsz ezzel elérni? Persze ha elütöd valakinek a gyerekét a zebrán akkor cserébe üssék el a te gyerekedet és utána csukjanak le?
3/24 anonim válasza:
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Tanulj büntetőjogot, és akkor rájössz, hogy hülyeségeket írtál. Most csak egy dolog: nem mindegy, hogy szándékosan ölsz meg valakit, vagy véletlenül. És a szándékoson belül sem mindegy, hogy előre eltervezve, vagy hirtelen indulatból. És az sem, hogy különös kegyetlenséggel, vagy kíméletesen. Reggelig sorolhatnám.
4/24 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom,hogy megválaszoltam,de akkor lettem biztos benne,amikor már megírtam,akkor már eél is küldhetem. A gyerek elütésnek nem egy a felelőse, hibás lehet a gyerek,az anyja,apja, és az elütő is, meg a kresz szabályokat hozók, autógyártók, jogosítványt adók balfékeknek, mind megbüntetném arányosan.
2019. aug. 25. 00:12
5/24 anonim válasza:
Kerdezo, kicsit egyszeru vagy. Hogy gondolod, ha ellopta a tolvaj a kocsidat, akkor az ovet lopjak el 5x? :D
6/24 A kérdező kommentje:
3, az alapokat meghagynam az nem valtozna, tehát az ártatlan nem kapna büntetést és felelősség szerint enyhíteném.
De mondjuk egy tolvajnál más a helyzet,vagy ha kirabolnak ,elveszik az irataid,amivel lekésed a repülőd,amivel bukhatsz több milliot, ezt fizesse már,aki meglopot mondjuk.
2019. aug. 25. 00:18
7/24 A kérdező kommentje:
5 . Te még egyszerűbb vagy,mint egy fék azért írtam így ,hogy mindenki megértse! Ha ellopják az autód,akkor addig dolgozzon munkatáborban,amíg le nem dolgozza az autód árának az 5x ét!
2019. aug. 25. 00:20
8/24 anonim válasza:
Persze ha a kolompár nikkelodeon miatt bukok 1 milliót akkor fizessen nekem 5 milliót :) biztos behajtható lenne..értem én hogy mi az elképzelésed de nem megoldható és nem ilyen egyszerü.
9/24 A kérdező kommentje:
8 amennyit lehet behajtanák,ha meg nem tud fizetni,kivégzés!
2019. aug. 25. 00:23
10/24 A kérdező kommentje:
Be lehet vonni a családját opciósan a fizetésbe. mindjárt nem lopnának.
2019. aug. 25. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!