Szerintetek még normális vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy nem igazán szeretem az embereket. Én mindig azt mondogatom magamnak, hogy csak nem a megfelelőkkel hozott össze a sors, de azért elég sok emberrel találkoztam már... Valahogy mindenkibe találok valamit, ami eléri hogy ne érdekeljen az adott személy. Vagy bunkó, vagy le se sz.r, vagy csak kihasznál. Én szeretném ha lennének normális haverjaim, de sokszor azt érzem hogy inkább vagyok egyedül, minthogy ezeknek az embereknek a társaságában legyek. Próbálok toleráns lenni, de pl van egy normális ember, és nah mondom végre valaki, erre előjön a hülyeségével hogy simán átmenne kocsival a macskákon ha tehetné meg ilyen hasonlók... Létezhet hogy ebben az életben az a karmám, hogy csak a gyökereket találjam meg?2019. aug. 24. 21:37
2/3 anonim válasza:
Teljesen. Én mindig full kedves voltam mindenkivel, ennek ellenére senki le se szar. Már megtanultam egyedül is elszórakoztatni és feltalálni magamat, neked is ezt javaslom.
3/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet. Nem tartom normálisnak magam miatta, de sokszor van, hogy apróságok miatt azonnal kiábrándulok emberekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!