Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom hova tenni kettős...

Nem tudom hova tenni kettős érzés van bennem, szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy ismerősünk meghívott minket (párommal) egy általa tartott sokbakerülős partira, ami jó gesztus, meg minden, de vagy 1 hónapja annyit nem kérdezett, hogy vagyunk. Meg általában csak olyankor ír, ha egyúttal valamivel (anyagi alapú gyarapodás vagy élmény). Beigér dolgokat nagy lelkesen, de aztán tök átlátszó dumával lepattint.

Ha én kérdezem, egy sima programra nem érnek rá, csak ha extra program (pl. séta a közeli parkban vs. séta a belvárosban).

Részemről már nem keresem a tarsasagukat, de most betalalt ezzel a partival megint. Kategorikusan nemet mondani illetlensegnek tartom, viszont jopofizni nem tudok.

Vélemény? Vagy nem tudom, ti mit tennétek?

2019. aug. 23. 00:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy illetlenség? Talán tisztelettel tartozol neki?

Én ilyen emberrel semmilyen kapcsolatot nem tartanék.

2019. aug. 23. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!