Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Milyen lány jön be nektek?

Fiúk! Milyen lány jön be nektek?

Figyelt kérdés

"a külső nem számít"

Manapság mindenki ezzel eteti a másikat, de ez nem igaz.

*a külső megfog, a belső megtart*

Inkább ez jellemzi napjainkban egy párkapcsolat kezdetét.

Szerintem valamennyire számít a külső, ugyanis először mindenki ezt nézi meg a másikban. Az, hogy annyira megfogott a belső, hogy azt a külső már tök mindegy, az egy másik dolog.

Fiúk. Nektek mi imponáló egy lányban?

Mi az ideálotok?

Számít a haj/szem szín vagy netán a test súly?

A válaszokat előre is köszönöm.❤️❤️

A negatív, ócsároló kommentekből nem kérnék, ha nen baj.

2019. aug. 23. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem személyszerint a lány belsője fog meg és picit hozzá tesz a külseje.

Egyszer volt egy lány akit azóta se tudok elfelejteni mert egyszerűen megfogott valami benne .

És mi fogott meg benne ? Hát nem a külseje .

Hanem a személyisége :D

(Ez a lány elköltözött Írországba sajnos pedig már érezni lehetett hogy van valami köztünk :( )

2019. aug. 23. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hozzátenném hogy az a lány csak úgy véletlen még anno napköziben került mellém (a tanár büntetésből ültette mellém ezzel elszakítva a barátnőitől őt :D

Ahogy leült mellém (hiába voltam 2 évnél idősebb nála ) beszélgetésbe bonyolódva ismertem meg egy teljesen komoly , fejlett személyiségéz(ekkor voltam kb 16-17 év körül)

18 f

2019. aug. 23. 00:39
 3/6 2*Sü ***** válasza:
93%

Ha teljesen idegen közegben vagy, akkor valóban inkább az „eszétikusabb” lányokat akarod előbb megismerni, ők hívják fel előbb a figyelmet magukra. Még akkor is, ha nem is feltétlenül párkeresési szándékkal ismerkedsz. Viszont egy társaságban még a párkeresés előtt inkább a belső tulajdonságok kerülnek előre. Fiúként valószínű nem a tökéletes testű, de arrogáns és/vagy ostoba és/vagy hisztis lányba fogsz belezúgni, hanem abba az átlagos és koránt sem tökéletes lányba, aki viszont kedves, vidám, akinek humora is, esze is van. Egy hosszabb párkapcsolatban a külsővel szemben meg már nagyon alacsonyak az igények, viszont kardinális kérdés, hogy mik a másikkal a közös értékrendi pontok, mik a közös célok, mit tudsz adni a másiknak, miben tud inspirálni a másik.

Ideálok? Felesleges firtatni őket. Egyrészt mindenkinek más az ideálja. Másrészt az ideálhoz hasonló lánynak nincsenek jobb esélyei. A férfiak többsége pl. a szőkét nézi meg, de a barnát veszi el. Hajszín? Ugyan már! Volt barna, szőke, vörös hajú barátnőm. Ez tényleg marginális kérdés. Aki szőke, az vörösre akarja festeni a haját, aki meg barna, az szőkére. Akinek egyenes, az daueroltat, akinek meg hullámos a haja, az kivasalja. Pedig úgy jó az, ahogy van. Olyan ez is, mint a műköröm. A férfiaknak nem tetszik, de a nők a „szépség” jegyében ezzel versenyeznek. Pont ahogy egy nőnek valószínű nem számít az egy bizonyos szinten túl, hogy ki hány kilót nyom fekve, a férfiak meg mégis ezen versenyeznek. Pedig annyit nem számít. Ami a külsőben számít, hogy a másik legyen vonzó. Ahhoz meg nem kell sok. Inkább a testalkat számít. De még csak nem is a testsúly, inkább az arányok. Mert lehet valakinek ideális súlya, ha deszka. Meg lehet valakinek némi túlsúlya, ha van egy homokóra alakja. (A testalkatnál a mell-derék-csípő méretek aránya, és nem a tényleges mérőszáma számít.) Illetve ami még számít, azok már a belső értékek határát súrolják. Ezek a gesztusok, egy mosoly, egy könnyedség, a beszéd dallama stb… De ez meg nem egy alakítható, megtanulható valami, ez vagy belőled jön, vagy azonnal átüt, hogy egy felvett póz.

De amúgy gondolj bele fordítva. Milyen a férfi ideálod? Egy szőkének nagyobb esélyei lennének nálad, mint egy barnának? Számít ez? Számít az, hogy balra, vagy jobbra fésüli a haját? Nem számít-e jobban, hogy a másik ne legyen bunkó, hogy legyen talpraesett, határozott, legyen humorérzéke, hogy tudjon türelmes, megértő, gyengéd lenni ha kell, de tudjon küzdeni, erős lenni, ha meg az kell? De lehet akármilyen jó pasi valaki, ha történetesen a számára nevetséges ostobaság az, ami neked meg az identitásod alapját képző célod, elved. Akkor rég megette a fene. Viszont lehet, hogy valaki nem sokkal szebb, mint az ördög, de tényleg örülni tud annak, ami téged örömmel tölt el, és fájni tud neki, ami neked fáj, ki tud húzni a gödörből, lendületet tud adni, ha megakadtál. Ez utóbbival lehet egy életet le tudsz élni, az előbbivel meg lehet te szakítasz egy hónap után.

2019. aug. 23. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ÉN ideálom ami amúgy változó és soha nem konkrét azaz mindegy, de mégis nagyjából az az hogy legyen velem egy magas, vagy alacsonyabb, hajszín, szemszín mindegy a súly pedig hogy ne legyen elhízott. Itt az elhízott alatt sok mindent lehet érteni, mert van akinek az is elhízott akinek egy kicsi feleslege van, de én nem arra értettem hanem a külső végletre. Az hogy ha van rajta egy kis pocak nem zavar. Szóval kb ennyi ami nekem az ideál. A belső viszont annál fontosabb.
2019. aug. 23. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam már csak az lenne imponáló bármelyik lányban , ha valamennyire más lenne mint az összes többi, nem öltözködésre meg hasonlókra gondolok.

Mentalitásra, kicsit is hasonló világnézetre mint amilyen az enyém stb.

Külsőre csak ne legyen visszataszító, ezen felül megfoghat bármilyen vonása.

2019. aug. 23. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Külsőre az egyszerű, visszafogott, aranyos vékonyabb lányok tetszenek. Ennél pontosabban nem tudom leírni, látnom kell ahhoz, hogy eldöntsem, hogy tetszik vagy sem. Belsőre pedig ami fontosabb, az olyan csajok jönnek be, akikbe érzem a potenciális gondoskodó kedves odafigyelő majdani gyerekeim anyját. Viszont nem szeretem ha személyiségre lapos a csaj. Lehessen vele viccelődni, kicsit piszkálni, nem a mindenen besértődős hisztizős fajta. Jelenleg ismerkedek egy csajjal, és az fogott meg benne, hogy milyen kedvesen bánt a kutyájával, a hangja is olyan, hogy teljesen megnyugtat ha hallom. Tele van empátiával. Nincs benne semmi extra, nem az a állandóan vicceskedő legjobb dumájú csaj. Kinézetre se olyan full extrás. Nem sminkel, nincsenek nagy cicik stb. Olyasmi, mint a kék lagúnában a lány. 23F
2019. aug. 23. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!