Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerinted összességében a...

Szerinted összességében a lányok vagy a fiúk adnak hasznosabb válaszokat?

Figyelt kérdés
Az én megfigyelésem szerint a lányok érnek el magasabb százalékot.

2012. jún. 26. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Először is azt is tudni kéne, hogy ki női, ki férfi válaszoló. Ezt sajnos nem tudom, de mivel ahol én tevékenykedek(számítástechnika) ott szinte csak férfiak vannak, így ők.

"Az én megfigyelésem szerint a lányok érnek el magasabb százalékot."

A % rendszer meg baromság. Nem egy válaszoló hozzáértését tükrözi, ha nem inkább köz kedveltségét. Egy válasz hiába hasznos, ha valakinek nem tetszik, és ezért nyomja a pirosat. Szóval a % rendszer nem jó támpont.

2012. jún. 26. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
...mondja ezt egy 55%-os válaszoló. :-)
2012. jún. 26. 15:20
 3/11 anonim válasza:
73%
a lányok hasznosabbakat mondom én mint fiu xD
2012. jún. 26. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

"...mondja ezt egy 55%-os válaszoló. :-)"

Először is a % rendszer működése egyértelmű, szóval nem tudom mi ebben a megdöbbentő. másodszor nem is ismersz, szóval nem értem miért is ítélsz meg a %-om alapján.

Harmadrészről tessék, ott a lap alján, és a következő oldal tetején:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

2012. jún. 26. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Én megpróbálok minél hasznosabb válaszokat adni. Az elektronikai eszközök kategóriában 11. vagyok. Még a számítástechnika kategóriában is szoktam tevékenykedni de ott ritkábban ezért csak 53. vagyok ott. Hart az valóban sok hasznosat válaszol főleg a hardver kategóriába de én inkább a telefonokhoz értek ezért is az Elektronikai eszközökbe vagyok sokat :)
2012. jún. 27. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
a hardver kategóriát a számtech kategórián belül értsd.
2012. jún. 27. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:
ja, és fiú vagyok.
2012. jún. 27. 01:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos, sokan indulatból pontoznak, pl. egy almásnak megírod, hogy mért fakóbb az iPhone kijelzője mint az amoled-es panellel szerelt Samsung vagy Nokia egyből a nyakadnak ugranának! :)

De lehetséges, hogy abból is adódik, hogy a buta lányok nem mernek véleményt írni, míg a buta fiúk kifejezetten verik a mellüket, amit lepontoznak mások.

2013. márc. 18. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem attól hasznos a válasz mert van egy %jel mellette a sarokban. főleg hogy van jó pár fogyatékos az oldalon aki leszavazza a neki nem tetsző válaszokat, hiába akar a válaszoló segíteni.
2013. márc. 18. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nem a nemek függvénye. Egyrészről témától is függ, másrészről pedig szerintem inkább végzettség-függő a hasznosság kérdése. Sajnos vannak itt nagyon primitív emberek, akik érdemben nem nagyon tesznek hozzá semmit az oldalhoz, csak idegesítenek másokat.
2013. márc. 18. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!