Ha valakinek személyiségzavarai, komplexusai vannak, az lehet még valaha normális ember?
Van ilyenre példa? Akár személyes, vagy valamilyen híres ember akinek van ilyen sztorija, hogy megszűnt minden negatív tünete.
Mert én nem nagyon látok erre példát, pedig szűkség lenne rá, hogy tudjam, hogy esetleg meg lehet csinálni.
Valamennyire ismerem a nagyszüleim, dédszüleim történetét, életvitelét, és kivétel nélkül borzalmas emberek voltak. És szegények is még mellé, tehát elképesztően sok rossz tulajdonságot örököltem.
A legrosszabb dolgok már megtörténtek velem. Most vagyok 22 éves, 20 éves korom óta nem történt velem semmi rossz, és nem is fog már, mivel teljesen normális körülmények között élek. Viszont képtelen vagyok jól érezni magam. És csak érettségim van. Nincsenek skilljeim. És ugye aki valamit elért az életben, annak a szülei minimum tanárok voltak valami iskolában.
Olyanról még nem hallottam, hogy valakinek a szülei alkoholisták, és mentális betegek voltak, és ennek ellenére a gyerek mondjuk olyan tevékenységből él meg, amit egyébként is csinálna, tehát a klasszikus értelemben véve nem dolgozik.
Vagy van ilyen? Ez érdekelne elsősorban. De az is érdekel persze, ha valaki szimpla munkát végez, de mellette teljesen normális ember, aki alulról jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!