Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti akkor is lenézitek az...

Ti akkor is lenézitek az elhízott embereket, ha amúgy rendes és sikeres emberről van szó?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy a kövér embereket sokan lenézik, még egy valóban igénytelen lusta kövért is egy kalap alá vesznek egy másik, amúgy igényes és tanult kövér emberrel.
2019. aug. 21. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Oké okoskák.

Nekem volt egy barátom, negyed annyit nem evett mint én. Ha nekem kellett volna azon a mennyiségen elélni, én éhen haltam volna.

De egy rohadt dekát nem tudott fogyni, bármit is próbált, az orvosa is csak azt mondta neki, hogy nem kéne annyit zabálni.

Aztán nagy nehezen eljutott egy szakorvoshoz és kiderült, hogy durva hormonproblémái voltak, amiről nem is tudott. Utána se tudott igazán fogyni, pedig próbált, de legalább tovább se hízott. Ott voltam, végig asszisztáltam az egészet.

Azokat én is utálom, akik csak a kifogásokat keresik. Őket soha nem sajnálom. De azért nem mindenki esik ebbe bele, szóval ismeretlenül nem biztos, hogy annyira bölcs ítélkezni. Mert ettől csak ti lesztek szar alakok és talán nem is véletlenül.

2019. aug. 21. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Te pedig tudhatnád, hogy a betegsèg miatti hízás ès fogyás mindig külön kategóriát képvisel.

Nekem már nincs kedvem minden egyes válaszomhoz ezt oda írni, mert feltètelezem az emberekről, hogy ezt tudják. Plusz, akinek nem inge, az nem veszi magára.

Az országunk háromnegyede pedig nem azèrt elhízott, mert hormonproblèmás.

2019. aug. 21. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
13%

Ja, mert te ránézésre tudsz különbséget tenni, hogy na! Azt a disznót elítélem, mert egy lusta dög és azért ekkora.

Ah, azt a malacot nem bántom, mert nem tehet róla.

Ééééértem.

2019. aug. 21. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Aki beteg, ès odafigyel magára, annál nem fogsz látni egèszsègtelen dolgot, pl. chipset kólával.

Persze nehèz megállapítani, hogy ki beteg ès ki nem.

De sajnos az előítèletekkel együtt kell èlnünk. Ès mint írtam, akinek nem inge, nem veszi magára.

2019. aug. 21. 22:46
 15/20 A kérdező kommentje:

Vékony emberek is fogyasztanak csipszet és kólát, van aki egész sokat, de a gyors anyagcseréje miatt nem látszik meg rajta. Akik kajával kompenzálnak és elhíznak, máris lenézést érdemelnek? És aki mások beszólogatásával kompenzál, vagy a feszültséget úgy vezeti le, hogy másokba belerúg? Azért ennél a chips is jobb.

Erről a témáról sokat lehetne beszélni.. Akik dohányoznak, nem kapnak ennyi lenézést, akik pedig alkoholizálnak, azok egyenesen jófejnek minősülnek (pl. egyetemen, meg ott a Tibiatya is ugye...).

Vannak hormon gondok, azt hiszem a barátnőmnek is van valami a pajzsmirigyével és az inzulinjával.

Én őszintén mondom, sajnálom azokat, akik a súlyuk miatt ennyi bántást kapnak, és lustának vannak titulálva. :( Sok vékony lány sem eszik egészségesen és nem mozognak, cigiznek és isznak, de őket senki nem bántja.

2019. aug. 21. 23:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le őket. Egyetlen dolog amiben ez érdekel engem az a párválasztás. Nem parasztságból vagy mert kevesebbnek tartom őket, csak nem jönnek be a kövér nők. De amúgy meg mindenki éljen és nézzen ki úgy ahogy akar, nekem nem árt vele, ő meg úgyis tudja a kockázatait meg a hátrányait. Ha ennek ellenére ő neki mégis jó úgy akkor hajrá.
2019. aug. 22. 00:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Most a kövérség alatt nem a duciságra, hanem a tényleges elhízásra gondolok. 😅

Ha valakit érdekel az egészsége, vagy az, hogy meddig szeretne élni az nyilván saját maga miatt törekedni fog a bőre, a teste, haja, elméje stb... egészségére. Engem érdekel a sajátom, ezért figyelek rá. DE.

Mikor először találkozok valakivel vagy beszélgetünk, nekem eszembe nem jut ítélkezni se pozitív se negatív irányba. Ha kedves, én is kedves leszek. Mit érdekel engem, hogy saját maga számára mi fontos? Ha őt a súlya nem zavarja, engem sem fog, ha zavarja, nyilván nem szólok bele.

Most ez érdekes téma, hogy a kövérebb embereknek kocsi e az akarat erejük vagy sem, meg persze állhat mögötte hormonális probléma is... d a lényeg, hogy nem, én nem szoktam ítélkezni vagy lenézni mást. Ameddig ő sem néz le engem.

2019. aug. 22. 01:19
 18/20 cserematyi válasza:
100%

Párválasztás szempontjából, biztos, hogy nem választanék be mégegyszer nagydarab nőszemélyt! Mindenféle lenézés nélkül.

Első ranézésre, egy szó nélkül, nem itélkezem, viszont ha szóbaelegyedünk és Ő hozza fel a testsúlyát, és nyavajog rajta, akkor lezuhan a tekintély létrájaról a szememben.

Utálom ha általánosítanak velem kapcsolatban, ezért én sem teszem másokkal szemben.

Minden ember egyforma, de mégis különbözünk!

2019. aug. 22. 07:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy a testi adottságokat az értelmi szinttől, sikerességtől függetlenül megjegyzik.
2019. aug. 22. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem nézem le, csak kicsit sajnálom, mert biztos nem kaphat meg egy olyan testet, amilyenre vágyik szexuálisan, így hát bedob még egy sütit.
2019. aug. 24. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!