Szerintetek egy ember intelligencia szintje, meglátszik az öltözködésén? Mondjuk, amilyen divatot követ?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 17:54
2/6 anonim válasza:
Nem,ellenben hogy igènyes-e meg van-e stílusa annàl inkább.
3/6 anonim válasza:
Egy ideig (fiatal tini koromban) azt hittem a filmek miatt, amikben az értelmesebb emberek mindig az alterok, rockerek, azóta megismertem rengeteg embert minden közegből és azt kell mondjam, hogy az összes degenerált, csak én vagyok csillámpóni.
4/6 anonim válasza:
Ha belegondolsz, a legintelligensebb "kockák" szoktak a legigénytelenebbek lenni a külsejükre, pedig senki nem mondhatja, hogy nem intelligensek. Biztos van jól öltözött matematikus meg fizikus, de elég ritka.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem, én még a stílust és az igényességet sem kötném az intelligenciához (legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján).
6/6 anonim válasza:
Jó kérdés...Mondanám azt pl,hogy "szandál zoknival+övtáska" de ezek az emberek sem feltétlen buták,csak 3lbsztt egy ízlésük van.Meg hát az intelligenciának több típusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!