Miért nem képesek az emberek előre gondolkodni? (bevásárlás)
Mindig megdöbbenek rajta ha jön egy ünnep páran mennyire pánikba esnek tele a facebook kérdésekkel hogy melyik bolt van nyitva az ünnepnapon éppen. A két sláger a cigi és a kenyér...
Miért nem lehet előre megvenni? Ha tudom hogy úgyis cigizek veszek egy kartonnal. A kenyér is eláll pár napig(meg hozzá teszem nem csak kenyeret lehet enni).
Earl Nigthingale mondta a Legfurcsább titokban:
- Tudjátok mi a baj az emberekkel?
- Az emberek nem gondolkodnak.
Itthon ez hatványozottan igaz,max 2 centiig 1 perccel de többel nem gondolkodik előre.
"Ha véletlenül ünnep előtt betévetek a boltba 2 dologért komplett éhezők viadala van 10 kiló kenyérrel stb..."
Lám, te is ott héderelsz a boltban:D Miért gondolod azt, hogy ők is nem csak 2 dologért vannak ott? Vagy a kosarukat is fűrkészed? Az már régen rossz...
"Miért nem lehet előre megvenni?"
Miért kell másokkal foglalkozni? 1:1
Azt ne mondd, hogy a FB miatt:DDD
Jól van 12-eske ülj le eggyes.
De van csak tudod én SIKERES emberektől tanulok mivel magas a taníthatóságom.
Lesz_rom amùgy ki mit gondol,mert nem látom a nagy eredmènyeket M.O.-n csak frusztráltsàgot,biztos mert olyan jó önálló gondolatokkal rendelkeztek amivel rengeteget elértek az életben,karrierben.
JA NEM.
"eggyes" - "mivel magas a taníthatóságom."
Érzed az anomáliát? :DDD
Jòl van okoska, nagyon érdekel egy buta magyar mit gondol rólam,JA NEM,megint csak nem kisgyerek.
Tanìts mester biztos sikeres vagy,kérlek.
Ugye letegezhetlek? :)))))))
"nagyon érdekel egy buta magyar mit gondol rólam,JA NEM,megint csak nem kisgyerek."
Csak érdekel, ha válaszolsz. A "megint csak nem kisgyerek" részt pedig majd megfejti valaki akinek több ideje van.
"Buta magyar"
Csak egy szó a válaszom: "Eggyes". Vicces ez tőled.
"biztos sikeres vagy"
Igen az vagyok. De te soha nem leszel az, mert süt az ostobaság a kommentjeidből.
"Ugye letegezhetlek?"
Tőlem aztán bukfenceket is vethetsz.
:) bár a másik 69 nem én vagyok, de látszik elindult itt a lavina.
Nem ez volt a célom. Csak felhivtam a figyelmet az iróniára.
"Az idézetek megspórolják az eredeti gondolatokat"
De látom a humor hiány cikk volt és pénteken nem álltak sorba többen a boltban, hogy világ vége előtt még szerezzenek belőle kellő mennyiséget. :(
A bolt nyitva van. Tehát nem csak lehet, de szabad is vásárolni. Korlátozva nincs, mennyit. Ha a vásárlót az eladó / kaszás szidja, mert aznap vásárol és ezt a főnöke megtudja, akkor vajon mit fog mondani?
"Icuka nagyon jól tette, hogy rontja az üzletláncunk presztízsét" - vajon ilyesmi dicséretet fog kapni?
Kíváncsi vagyok, hogy a Lepontozó Janik miként kezelnének egy ilyen vevői reklamációt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!