Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek előre gondolkodni? (bevásárlás)

Figyelt kérdés

Mindig megdöbbenek rajta ha jön egy ünnep páran mennyire pánikba esnek tele a facebook kérdésekkel hogy melyik bolt van nyitva az ünnepnapon éppen. A két sláger a cigi és a kenyér...

Miért nem lehet előre megvenni? Ha tudom hogy úgyis cigizek veszek egy kartonnal. A kenyér is eláll pár napig(meg hozzá teszem nem csak kenyeret lehet enni).

2019. aug. 19. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

Earl Nigthingale mondta a Legfurcsább titokban:

- Tudjátok mi a baj az emberekkel?

- Az emberek nem gondolkodnak.

Itthon ez hatványozottan igaz,max 2 centiig 1 perccel de többel nem gondolkodik előre.

2019. aug. 20. 07:07
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Amikor mást idézel, mert saját gondolatod nincs, akkor érzed közben az iróniát?
2019. aug. 20. 07:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha véletlenül ünnep előtt betévetek a boltba 2 dologért komplett éhezők viadala van 10 kiló kenyérrel stb..."

Lám, te is ott héderelsz a boltban:D Miért gondolod azt, hogy ők is nem csak 2 dologért vannak ott? Vagy a kosarukat is fűrkészed? Az már régen rossz...

"Miért nem lehet előre megvenni?"

Miért kell másokkal foglalkozni? 1:1

Azt ne mondd, hogy a FB miatt:DDD

2019. aug. 20. 13:36
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Jól van 12-eske ülj le eggyes.

De van csak tudod én SIKERES emberektől tanulok mivel magas a taníthatóságom.

Lesz_rom amùgy ki mit gondol,mert nem látom a nagy eredmènyeket M.O.-n csak frusztráltsàgot,biztos mert olyan jó önálló gondolatokkal rendelkeztek amivel rengeteget elértek az életben,karrierben.

JA NEM.

2019. aug. 20. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"eggyes" - "mivel magas a taníthatóságom."

Érzed az anomáliát? :DDD

2019. aug. 20. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Jòl van okoska, nagyon érdekel egy buta magyar mit gondol rólam,JA NEM,megint csak nem kisgyerek.

Tanìts mester biztos sikeres vagy,kérlek.

Ugye letegezhetlek? :)))))))

2019. aug. 20. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

"nagyon érdekel egy buta magyar mit gondol rólam,JA NEM,megint csak nem kisgyerek."

Csak érdekel, ha válaszolsz. A "megint csak nem kisgyerek" részt pedig majd megfejti valaki akinek több ideje van.

"Buta magyar"

Csak egy szó a válaszom: "Eggyes". Vicces ez tőled.

"biztos sikeres vagy"

Igen az vagyok. De te soha nem leszel az, mert süt az ostobaság a kommentjeidből.

"Ugye letegezhetlek?"

Tőlem aztán bukfenceket is vethetsz.

2019. aug. 20. 14:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Na jól van látom akinek nem tetszik meg itt okoskodik az benne van abban a többségben akik a holnap reggelnél előrébb nem képesek gondolkodni....
2019. aug. 21. 01:40
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

:) bár a másik 69 nem én vagyok, de látszik elindult itt a lavina.

Nem ez volt a célom. Csak felhivtam a figyelmet az iróniára.

"Az idézetek megspórolják az eredeti gondolatokat"

De látom a humor hiány cikk volt és pénteken nem álltak sorba többen a boltban, hogy világ vége előtt még szerezzenek belőle kellő mennyiséget. :(

2019. aug. 21. 09:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A bolt nyitva van. Tehát nem csak lehet, de szabad is vásárolni. Korlátozva nincs, mennyit. Ha a vásárlót az eladó / kaszás szidja, mert aznap vásárol és ezt a főnöke megtudja, akkor vajon mit fog mondani?

"Icuka nagyon jól tette, hogy rontja az üzletláncunk presztízsét" - vajon ilyesmi dicséretet fog kapni?

Kíváncsi vagyok, hogy a Lepontozó Janik miként kezelnének egy ilyen vevői reklamációt?

2019. aug. 21. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!