Ti mennyire vagytok elégedettek magatokkal külsőleg és belsőleg?
Kort, nemet írjatok,
Kezdem én:Én 23/F, külsőre kb semennyire, nagyon sok mindenen szeretnék változtatni de mindenen úgy se tudok. Belsőre már inkább vagyok rendben a környezetem szerint is.
Sok időbe telt amíg megbékéltem önmagammal. A személyiségem folyamatosan fejlesztem, hogy minél jobb legyek.
Rájöttem, hogy önmagad tisztelete és szeretete a kulcs a boldog élethez, a céljaid eléréséhez és a vágyaid beteljesüléséhez.
A tulajdonsagaim szeretem, hiszen sokat köszönhetek magamnak, így egy 9 a 10-ből (szerintem, nem tudom más hogy vélné).
A külső, megoszló: ha rossz napom van akkor nyilván kiül az arcomra és a kisugarzásomra, ami befolyásolja az összképet. Ilyenkor talán 7/10. De alapjáraton jó alakom van, izmos is vagyok, nem is kell edzenem...
Az arcom is szabályos, karakteres, így szintén 9/10 (mert mindig van hová fejlődni).
26N
21 f kulsore 8,5/10
belsore 4 vagy 5/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!