Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mennyire vagytok elégedette...

Ti mennyire vagytok elégedettek magatokkal külsőleg és belsőleg?

Figyelt kérdés

Kort, nemet írjatok,

Kezdem én:Én 23/F, külsőre kb semennyire, nagyon sok mindenen szeretnék változtatni de mindenen úgy se tudok. Belsőre már inkább vagyok rendben a környezetem szerint is.

2019. aug. 16. 22:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sok időbe telt amíg megbékéltem önmagammal. A személyiségem folyamatosan fejlesztem, hogy minél jobb legyek.

Rájöttem, hogy önmagad tisztelete és szeretete a kulcs a boldog élethez, a céljaid eléréséhez és a vágyaid beteljesüléséhez.

A tulajdonsagaim szeretem, hiszen sokat köszönhetek magamnak, így egy 9 a 10-ből (szerintem, nem tudom más hogy vélné).

A külső, megoszló: ha rossz napom van akkor nyilván kiül az arcomra és a kisugarzásomra, ami befolyásolja az összképet. Ilyenkor talán 7/10. De alapjáraton jó alakom van, izmos is vagyok, nem is kell edzenem...

Az arcom is szabályos, karakteres, így szintén 9/10 (mert mindig van hová fejlődni).

26N

2019. szept. 6. 21:37
 32/33 anonim ***** válasza:

21 f kulsore 8,5/10

belsore 4 vagy 5/10

2019. dec. 9. 01:55
 33/33 anonim ***** válasza:
32 es vagyok eleg sokoldalon vagyok informált, bár a mindennapi dolgokban nem nagyon boldogulok, sokszor vagyok fura. tobbnyire boldognak mondhatom magam bar az elvarasaim talan tul magasak. sportolni el szeretnek kezdeni, mivel nagyon szeretem amikor friss levegon vagyok
2019. dec. 9. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!