Ti mennyire vagytok elégedettek magatokkal külsőleg és belsőleg?
Kort, nemet írjatok,
Kezdem én:Én 23/F, külsőre kb semennyire, nagyon sok mindenen szeretnék változtatni de mindenen úgy se tudok. Belsőre már inkább vagyok rendben a környezetem szerint is.
szeretem magam,de belso alatt mit ertunk? az ember belsoje rengeteg dolgot takar..
szeretem magamban hogy oszinte,egyenes,megbizhato,huseges,kreativ,humoros,es mely erzesu vagyok.Amit nem annyire kedvelek,hogy borzasztoan bunko,lekezelo,makacs,ironikus,gunyos,flegma ,lusta vagyok,es teszek mindenre..
szoval kb olyan 10/8
A kulsommel aranylag meg vagyok elegedve.Boven van ahova fejlodni,de szeretem mert teljesen kifejez engem.
10/9
24
#1 vagyok. Indoklás:
Külső: nem azért, mert topmodell lennék vagy bármi ilyesmi :D Mindennel elégedett vagyok magamon, nem változtatnék meg tulajdonképpen semmit. Vékony, sportos alkatom van, egészséges, tiszta bőröm, ápolt, hosszú hajam, stb.
Belső: hosszú lenne felsorolni. Makacs, kicsit lobbanékony, bizalmatlan, tapintatlan, éretlen...
Kib***ottul gyűlölöm magam. Ocsmány vagyok, alacsony, unalmas. Nem tudok kommunikálni a nőkkel.
Csak várom, hogy leteljen az életem.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!