A nyarat vagy a telet szeretitek jobban?
Inkább meleg legyen vagy hideg?
Vagy egyik sem.
Mindkettő.
Vagy legyen igazi nyár, lehessen kimozdulni, strandolni, úszni a természetes vizekben...
Vagy pedig legyen igazi tél, csodás hóval, jéggel a tavon, téli sportolási lehetőséggel.
A taknyos nyálkás átmenetekben nem tudom megtalálni magam 🙁 szép az ősz, akkor is lehet jókat túrázni, meg sgép a virágos tavasz. De nem nekem valók egyszerűen.
Mindig azt, ami következőnek jön. :D
Igazából szívből imádnám a nyarat, ha nem lennék mindenre allergiás, és nem lenne t@konyfolyós tömény kínszenvedés az élet olyankor, még begyógyszerezve is. :( A meleget, a napsütést nagyon szeretem.
A telet a hideg miatt utálom, de a takaró alatt, egy bögre tea társaságában nagyon jó olvasni olyankor. :)
A tavaszt szeretném, de szintén az allergia keseríti meg olyankor az életemet.
Az utóbbi pár évben a szép őszi idő vált a kedvencemmé, mikor süt a nap, és egy pulcsis idő van. Tavaly ilyen volt az ősz, mentünk is minden hétvégén túrázni, remélem, idén hasonló lesz. Addigra már a pollenek is mérséklődnek, szép a természet, stb. :)
Én a telet szeretem jobban, imádom a téli sportokat is ! :)
A nyár szerintem inkább csak tengerparton jó vagy legalábbis vízközelben :D
Telet ...
itthonrol dolgozom, koran sotetedik, sokaig tudok aludni, 11-ig is akar .. kesoig fenn vagyok, ilyenkor tudok dolgozni
nem kell legkondit hasznalni, ami egy csomo energia...
telen rengeteg unnep van pl. mikulas, karacsony, tesom szulinapja, az en szulinapom, ujev stb.
nagyon szeretem nezni a meleg lakasbol a hoesest
illetve kocsikazni is rendkivul romantikus telen a havas tajak menten, mint nyaron megsulni a legkondi mentes kocsiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!