Szabó Péternek nárcisztikus személyiségzavara van?
Akkor te miben értél el sikert kérdező?
Hmmmm?
Érdekes,mert én önfejlesztéssel foglalkozok és nekem rengeteget segìt,helyzeteket megoldom,agyam 1500000-n pörög állandóan,megoldások jönnek állandóan.
Èletben is segít,ismerkedés,kommunikációban,ötletelés,tanulás,karrier.
Kevin Trudeau Te kívánságod a te parancsod, Agykontroll.
Szerintetek Warren Buffet,Donald Trump,a királyi család miért bújja a könyveket,ilyeneket is?
13-as aha értelek.
Te már csak tudod látom.
Amúgy mi lett volna meg van érted.
Kit érdekel a volna,a lényeg ami most van az eredmènye,kézzel fogható.
A lényeg ami van, volna senkit se.
Ez igaz jaja.
Nem a bemagolása hanem amikor eggyé váltam a könyvvel meg beépítettem a dolgokat és építem.
Nem gondolnám egoista vagyok, csak határozottan tudom mit akarok,minden lépést nem mint a magyar aki sodródik meg talajtalan az élete.
Ha ez egoista akkor inkább az,mint a frusztráció meg olyan élet amit nem akarok,akinek meg nem tetszene azt mondanám get out.
@14:42
Ez a hozzászólás a tökéletes bizonyossága annak, hogy te dicséretes ötösre vizsgáztál a Szabó Péter féle önfelszopás egyetemén.
ez az, hogy még kóklerek is.
És ránk mondják, hogy irigyek vagyunk, azért mondjuk ezt, pedig a legtávolabb áll, mert tárgyilagosan nézzük.
Viszont aki rajongó, na az...annak az alapja tényleg az irigység, imádat, közelükben lenni...aztán szektásodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!