Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetemistaként tarthatom...

Egyetemistaként tarthatom magam prolinak?

Figyelt kérdés

2019. aug. 12. 23:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem a diplomától vagy az egyetemtől lesz valaki intelligens.
2019. aug. 14. 09:14
 22/26 A kérdező kommentje:

Miért?Mi számít intelligensnek?

Attól még lehet nagy a lexikális tudásom,hogy szakadt ruhában meg félmeztelenül járkálok az utcán és parasztként viselkedek

2019. aug. 14. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond a szakmunkásokkal, egész biztos sokan vannak, akiket az tölt el örömmel, hogy a két kezükkel végezhetnek el olyan munkákat, amiknek utána a látható eredményében más is örömét leli, használja, benne él. Ugyanakkor ezek az emberek teljesen a fizikai jólétükre vannak utalva. Elég egy kartörés, bokaficam, és nézhetik magukat, elesnek a munkájuktól, akár a hírnevükön is csorba eshet, és akkor már mindjárt nem olyan kellemes úgy dolgozni, hogy muszáj mindig makk egészségesnek, fittnek lenniük. Ráadásul idős korukban szerintem csak egyre rosszabb lesz ez, hiszen amíg egy mérnök, orvos felfelé lépked a ranglétrán, és ahogy öregszik, úgy keres egyre többet, úgy lesz nagyobb a tekintélye, addig egy kőműves, akinek fáj a dereka, vagy egy burkoló, akinek tropára van menve a térde, már nem szerencsés munkaerő egy építkezésnél.
2019. aug. 14. 21:11
 24/26 anonim válasza:
Sok embernél kiverted a biztosítékot mert mai világba rengeteg a proli szegeny ember. Te tehetsz erte ne legyel az..toled fugg
2019. aug. 19. 07:14
 25/26 anonim ***** válasza:
30%
Én főiskolát végeztem, és teljesen megértem, amit a kérdező ír. Már akkor is, most is kivagyok a tudálékos, sznob kiscsajoktól és ficsúroktól. Pár éve elegem lett belőlük, és inkább fele annyiért elmentem egy raktárba dolgozni - nyilván nem a legalja munkát végzem, de akkor is. Az egyszerű "munkások" szerintem is jobb fejek és sokszor tájékozottabbak is, mint a képzettebbek. Arról nem beszélve, hogy - bocsánat, kérdező, ha nem inged... - ma már minden hülyének, boldog-boldogtalannak két diplomát a kezébe nyomnak, mert hogy eu, csak ezzel az én (és a generációm) tudását és diplomáját nagyon elértéktelenítik.
2019. aug. 20. 23:29
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
#25 vagyok. Lemaradt, hogy 41 F vagyok, több felsőfokú szakmával rendelkezem, 7 év angliai tapasztalattal. 2001-ben diplomáztam itthon. És egyszerűen nem tudok versenyezni a munkaerőpiacon egy 25 éves begyeskével, aki bemutat kismillió papírt és ilyen-olyan nyelvvizsgát szép nagy melle is van (esetleg még jól is térdel és puha a szája). De nemhogy egy üzleti levelet megírni, de köszönni és megszólalni se tud angolul élőben. A munkaadók mégis őt választják, aztán tele sírják a médiát, hogy nincs ember, főleg megfelelő, tapasztalt, nyelvet beszélő... Csak ámulok-bámulok néha itt a nyelvi szekcióban, miket fordítanak akik állítólag tudnak angolul és ilyen-olyan felső-közép b2-es c6-os tudomisén milyen nyelvvizsgájuk van...
2019. aug. 20. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!