Miért ilyen együgyűek az emberek a tömegközlekedésnél? (Budapest)
Már ott tartok, hogy kedvem sincs kimenni. Legszívesebben vennék egy autót, de azzal meg a dugóban állhatnék. Nem tudom melyik rosszabb. Akármikor kimegyek legalább egy barom valamilyen módon betalál.
Ma például a kutyát hoztam haza busszal, van neki egy kutyaszállító táskája, abban aludt békésen. A kutyus 5 kg-os szobakutya, a szutykos padlóra nem vagyok hajlandó lerakni így a zárt kutyaszállító táskát leraktam magam mellé az ülésre (sokkal tisztább, mint a busz ülése). A felszerelését tartalmazó táska az ölemben volt. Délelőtt 10 óra lévén a buszon alig voltak, körülöttem mindenhol máshol voltak helyek. Már csak kb. 5 perc volt az utazásból amikor egy fitt nyugdíjas öregapó odalépett hozzám és mutatott a kutyatáskára fennhangon, hogy szabad lesz-e. Körülnéztem, igen sok szabad hely volt, de nem akartam vitába keveredni így mondtam neki ha ragaszkodik ehhez a helyhez akkor igen. A kutyafelszereléses táskát próbáltam magam mögé elhelyezni, a kutyatáskát pedig az ölembe vettem, majd kinyitottam a ciprázat és benéztem hogy minden rendben van-e. A bácsika ekkor realizálta hogy az egy kutyaszállító táska és felpattant, hogy ő inkább átül mégis másik helyre. Gondolom nem akart kutya mellett utazni, de inkább arra gondolok a barom akkor vette észre, hogy az nem egy sima utazótáska/sporttáska, mert amúgy annak néz ki. Leginkább azt feltételezem, hogy bántotta a szemét, hogy a táskámat az ülésen tartom és csak azért is oda akart ülni, hogy "móresre tanítson".
De például tegnap egy szemben utazó kisgyerek kétszer szétrúgta a térdem, a nagyszülei majdhogy nem bátorították, mire jó rondán ránéztem és abbahagyta. Utána mögöttem gyökér tinik rugdosták az ülést, majd leült mellém valaki aki a táskáját úgy helyezte el rajtam, mintha szabad lenne az ülésem.
Egyszerűen nem értem én lennék ilyen szerencsétlen, vagy az emberek 70%-a egy alacsony intelligenciájú önző idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!