Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen együgyűek az...

Miért ilyen együgyűek az emberek a tömegközlekedésnél? (Budapest)

Figyelt kérdés

Már ott tartok, hogy kedvem sincs kimenni. Legszívesebben vennék egy autót, de azzal meg a dugóban állhatnék. Nem tudom melyik rosszabb. Akármikor kimegyek legalább egy barom valamilyen módon betalál.

Ma például a kutyát hoztam haza busszal, van neki egy kutyaszállító táskája, abban aludt békésen. A kutyus 5 kg-os szobakutya, a szutykos padlóra nem vagyok hajlandó lerakni így a zárt kutyaszállító táskát leraktam magam mellé az ülésre (sokkal tisztább, mint a busz ülése). A felszerelését tartalmazó táska az ölemben volt. Délelőtt 10 óra lévén a buszon alig voltak, körülöttem mindenhol máshol voltak helyek. Már csak kb. 5 perc volt az utazásból amikor egy fitt nyugdíjas öregapó odalépett hozzám és mutatott a kutyatáskára fennhangon, hogy szabad lesz-e. Körülnéztem, igen sok szabad hely volt, de nem akartam vitába keveredni így mondtam neki ha ragaszkodik ehhez a helyhez akkor igen. A kutyafelszereléses táskát próbáltam magam mögé elhelyezni, a kutyatáskát pedig az ölembe vettem, majd kinyitottam a ciprázat és benéztem hogy minden rendben van-e. A bácsika ekkor realizálta hogy az egy kutyaszállító táska és felpattant, hogy ő inkább átül mégis másik helyre. Gondolom nem akart kutya mellett utazni, de inkább arra gondolok a barom akkor vette észre, hogy az nem egy sima utazótáska/sporttáska, mert amúgy annak néz ki. Leginkább azt feltételezem, hogy bántotta a szemét, hogy a táskámat az ülésen tartom és csak azért is oda akart ülni, hogy "móresre tanítson".

De például tegnap egy szemben utazó kisgyerek kétszer szétrúgta a térdem, a nagyszülei majdhogy nem bátorították, mire jó rondán ránéztem és abbahagyta. Utána mögöttem gyökér tinik rugdosták az ülést, majd leült mellém valaki aki a táskáját úgy helyezte el rajtam, mintha szabad lenne az ülésem.

Egyszerűen nem értem én lennék ilyen szerencsétlen, vagy az emberek 70%-a egy alacsony intelligenciájú önző idióta?

2019. aug. 12. 13:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem az szokott rendszeresen előfordulni, hogy állok a villamoson, nincs tömeg, de azért az összes ülés foglalt, viszont csak idősek ülnek. És felszáll egy szintén öreg néni, és még engem néz megvető pillantásokkal, mintha az én dolgom lenne helyet csinálni neki, csak mert én vagyok az egyetlen fiatal. Ismétlem, én ilyenkor állni szoktam. 🤷‍♀️
2019. aug. 12. 21:43
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem: Megállnak az ajtóban, alig tudsz felszállni. Tömegnyomor van, nagyjából egy méteren keresztül. Onnantól meg üres az egész villamos. Mi a jó büdös életért áll meg mindenki az ajtóban?! Nagy nehezen átverekszem magam az embereken, utána meg kb fekhetek is akárhol, annyi a tér. Mások ezt nem látják??? Felmegy ettől állandóan az agyvizem :/
2019. aug. 13. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!