Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek alapján rasszista lennék?...

Ezek alapján rasszista lennék? 21/L

Figyelt kérdés

A kínaiak meg ezek az ázsiaiak ugye megeszik a kutyákat,macskákat.És épp ezért utálom és megvetem őket.Alsóbbrendűnek,barbárnak tartom őket hozzánk,Európaihoz képest.És igen,legszívesebben erőszakot is alkalmaznék ellenük.Ez alapján rasszista lennék?

Régebben eléggé baloldali érzelmü voltam,de most úgy gondolom,hogy ezeknek a barbároknak nincs helye nálunk.

2019. aug. 11. 00:37
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
89%

1.) Nem tudod mit jelent maga a rasszizmus szó. Nem a kultúrák alapján történő előítéletet. Magában a szóban is benne van hogy RASSZ, ergo ez biológiai alapú determináltságot jelentő előítélet.

2.) Ha nem lennél egy csitri, akkor esetleg tudnád hogy egy nép étkezési kultúrája nem biológiai hátterű, ergo származás alapján senki nem lesz "kutya"/"macska" evő.

Max a kultúrát utálod amiben ez elfogadott.

3.) Ha nem lennél továbbra is egy ostoba csitri, akkor tudnád, hogy a sertésm szarvasmarha, csirke, pulyka, liba amiket Európa szerte millió szám tenyésztenek és vágnak PONTOSAN ugyanolyan fájdalomérzettel rendelkező lények.

Az idegrendszerük ugyanolyan szerveződési szinten áll, max az intelligenciájuk tér el.

Fájdalomérzete mindenesetre mindegyiknek van, magyarul egy macska is ugyanúgy érez fájdalmat mint egy sertés. (megközelítőleg ugyanolyan értelmesek is amúgy).

4.) Mint ahogy macskát és kutyát is lehet gyorsan, fájdalommentesen ölni, úgy sertést is lehet hosszasan, hozzá nem értő barbár módjára vágni.

Csak hát egy buta csitrinek a cuki nagy szemű cica az sokkal nagyobb szívfájdalom, mert alapvetően érzelmi alapon döntesz a kérdésről, nem észérvek alapján.

5.) Továbbra is tökéletesen megerősíted a buta csitriséged tényét, ha azt hiszed hogy úgy általában minden Kínai fogyaszt kutyát/macskát.

A norvégok jelentős része is elítéli a bálnavadászatot, pedig mégis volt még a közelmúltigh is az országban.

A Japánoknál dettó (érdekes, a bálnákat, amik az egyik legintelligensebb emlősök nem sajnálod a japánoktól?)

Valszeg a kínaiak jelentős százaléka is ellenzi vagy simán csak nem fogyasztja a konyhájukban helyet foglaló macska-kutya ételeket illetően.

6.) Európában is vannak helyek ahol az elmúlt évtizedek előtt előkerült időnként az asztalon a macska.

Olaszországban ennek egész hosszú hagyománya volt, ma már az állatvédelem miatt ez visszaszorult.

Ennyit a "felsőbbrendű európai" rasszról.

Ami továbbra is baromság, mert ebből az égvilágon semmi nem következik, hogy bármiben is magasztosabbak lennénk.

2019. aug. 11. 01:23
 22/57 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel azt is írhatnád,hogy az emberevés is elfogadható lenne,hiszen az ember is ugyan olyan érző lény,mint egy sertés.
2019. aug. 11. 01:25
 23/57 anonim ***** válasza:
97%

"#19

Inkább úgy mondanám,hogy rákényszeríteném az egész világra az európai kultúrát.

Csak talán rosszul fogalmaztam."

Amiből annyit ismerhetsz mint az atomfizikából.

Olyan jó, hogy mindig a legtájékozatlanabbak hirdetik legmagabiztosabban a hülyeségeiket. Pláne neten. Igazi olaj a tűzre az anonimitás.

Az internet előtt csak a családod tudta hogy ha hülye vagy... Ma már megosztod ezt mindenkivel.

2019. aug. 11. 01:26
 24/57 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel azt is írhatnád,hogy az emberevés is elfogadható lenne,hiszen az ember is ugyan olyan érző lény,mint egy sertés.
2019. aug. 11. 01:27
 25/57 anonim ***** válasza:
90%

"Ennyi erővel azt is írhatnád,hogy az emberevés is elfogadható lenne,hiszen az ember is ugyan olyan érző lény,mint egy sertés."

Akkor a macska az miért érdemel egy ilyen kozmikus magasságú rangot, hogy őt márpedig nem szabad etikusan megölni a húsáért?

A törvények egyébként a következő logika szerint vannak megírva: Csak olyat csinálhatsz, amit nem bánnál ha veled is elkövetnének. Ergo: Megenni nem szabad más embert, mert azt te sem díjaznád.

Csak hát 50-es IQ-val és brutálisan érzelem és indulat vezérelte aggyal nehéz erre rájönni.

Ismételt kérdés: A macska-kutya miért élvez ilyen kitüntetett szerepet a világmindenségben, hogy őket nem lehet étkezési célzattal leölni?

Bezzeg bármelyik más emlőst-madarat lehet.

2019. aug. 11. 01:30
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

A 22-nek igaza van,de komolyan nem értem hogy miért csak akkor azokat az állatokat sajnálod.

És basszus még mielőtt valami hülyeséget ki írsz keress rá.

Ennyi ídősen le eshetne hogy a Google a barátod.Akkor tudnád hogy nagyon illegális a kutya/macska evés Kínába.

2019. aug. 11. 01:34
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Azért IS nem esszünk ember húst mivel nem egészséges.Ha beírod hogy "brain before cannibalism and after" még képeket is kapsz.Csak kiemeltem hogy még a macska/kutya evéstől semmi bajod nem lesz addig az ember evéstől igen úgyhogy.Normálisabb példát hozz fel.Viszont tényleg 21 éves vagy?Ha igen akkor ritka elő ítéletes vagy.+Ha ennyire érdekel a kutyák macskák élete akkor a többi állaté miért nrm?
2019. aug. 11. 01:43
 28/57 A kérdező kommentje:

Mert a mi európai kultúránkban nem csinálunk ilyet,mi nem vagyunk olyanok,mint azok a barbárok.Meglepődtem a válaszokon,nem hittem volna,hogy sokan el se ítélik ezt.

A kutya,macska kiváltságos,ez van.Mellesleg ők sokkal normálisabbak a legtöbb embernél.Sok embernél többre is tartom őket.

2019. aug. 11. 02:07
 29/57 anonim ***** válasza:
73%
Téged is megehetne valaki!
2019. aug. 11. 02:09
 30/57 anonim ***** válasza:
92%

"Mert a mi európai kultúránkban nem csinálunk ilyet,mi nem vagyunk olyanok,mint azok a barbárok.Meglepődtem a válaszokon,nem hittem volna,hogy sokan el se ítélik ezt."

A mi kultúránkban nem szokás felsőbb meg alsóbb rendű népekről beszélni, meg rassz alapján erőszakot legitimálni.

Elsőnek talán európaivá kéne válnod, mert egyelőre te vagy a barbár. Akár eszel kutyát, akár nem.

2019. aug. 11. 03:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!