Miért hiszik sokan, hogy aki barna de nem olyan barna mint egy néger az rögtön cigány?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó csak feltűnt ez nekem..2019. aug. 10. 16:22
2/9 anonim válasza:
Mert Magyarországon a primitív rasszizmus általánosnak számít.
3/9 anonim válasza:
Mert sokan akik cigányoznak másokat még életükben nem láttak echte cigány vonásokat.
4/9 anonim válasza:
Hát, én hófehér bőrű vagyok, de így is néztek már többször cigánynak. Szoliba nem járok, nap is annyit ér amikor bolt/ munkahely-otthon között vagyok.
Fekete hajam van, s.barna szemem, hullafehér bőröm télen-nyáron. És mégis lecigányoztak már többször. Nem öltözöm úgy sem.
5/9 anonim válasza:
Miért mi lenne? Magyarországon a cigányság teszi ki a népesség egy jelentős részét.
Ha esetleg arab, indiai, pakisztáni, satöbbi, akkor sem sokat számít, mert ugyanolyan alja népség, ugyanolyan alja kultúrával.
Legfeljebb majd bizonyítják a későbbiekben, hogy sikerült-e civilizálniuk magukat, és nem a jellemző minták alapján viselkednek.
7/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó nagyon okos vagy:DDD
2019. aug. 20. 20:54
9/9 Waff válasza:
Mert nácista rasszista trappista biciklista hitlerista mind. Holott mi felsőbbrendű liberálisok, tudjuk hogy valójában ők svédek és németek....és mind több diplomás. Csak a sok hülye ezt nem tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!