Ti egyetemen vagy új munkahelyen mertetek kérdezni?
Én nem igazán merek. Személyes és a környezetemben látott tapasztalataim alapján a magyar mentalitásban aki kérdez, azt inkompetensnek nézik.
Nem akarom ajnározni Amerikát, de ebben szerintem igazuk van, hogy Amerikában ha valaki nem kérdez, azt úgy veszik, hogy nem is gondolkodik.
Eddig minden munkahelyemen elvárták, hogy kérdezzek! Inkább, minthogy hülyeséget csibáljak. Nem tudom hol dolgozol, de nem egy szimpi hely.
Tanárok meg mindig szerették a kérdéseket nálunk. Itt pláne nem értem az inkompetens jelzőt. Hogyan érthetnél olyanhoz, amit életedben nem csináltál még, amiről sosem hallottál ezelőtt??
A félelmed irrális. Bárhol is vagy, tényleg jobb kérdezni, mint elrontani mindent.
(Másik dolog, hogy én ritkán mertem kérdezni, de annak a szociális szorongás az oka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!