Ti úgy szubjektíve mekkora IQ-értékre mondanátok, hogy magas?
Figyelt kérdés
(Csak mert figyelmes lettem arra, hogy itt jó páran kb. 140 alatt full átlagos képességűnek tartják az embert.)2019. aug. 9. 13:39
12/18 Ramos ökle válasza:
Mivel az átlag valahol 100-105 környékén lehet, így efölött már magas. De ha csak átlag felettinek mondjuk, akkor a magas mondjuk kezdődhet 120-nál.
Valaki említette, h a tanároknak 120. :D Kamu. :D
13/18 anonim válasza:
130, és 150nél azt mondom hogy jó eséllyel magasabb mint az enyém, 160nál pedig azt hogy tuti. :)
14/18 anonim válasza:
Pontosan 100 az átlag, minden esetben, az emberiséget nézve.
15/18 anonim válasza:
Az iq az rohadtul nem azt mutatja, hogy mennyire vagy okos...
17/18 anonim válasza:
Ha Nikola Tesla a merce, akkor azt mondanam, hogy, ha egyaltalan tudnak merni, valahol 180 felett.
Szoval, amikor mar alkotoi kepessegek vannak jelen, azt neveznem magas IQ-nak.
Kerdes, hogy ez az ertek, ha merheto, honnan indul?
Attol, hogy valaki kivalo eligazodasi, tajekozodasi, lenyegmegragadasi, logikai kepesseggel rendelkezik, nem lesz csak ezektol alkoto.
18/18 anonim válasza:
Szerintem maga az iq nagyon nehezen számszrűsíthető.
A menzéról nekem pedig elsőre a sz*r kaja jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!