Titeket nem idegesítenek ezek az INTJ-s kérdések?
#1 Íme a példa, hogy a pszichológusok egy kontár, inkompetens bagázs, többet ártanak, mint használnak.
És engem is rohadtul idegesítenek ezek a rövidítések, de csak azért, mert tudom, hogy olyan tinigyerekek használják, akik rohadtul érettnek hiszik magukat. (Egyébként meg az O1G igaz. ;) )
O1G politikai rövidítés
INTJ személyiség tíipus (töltöttem ki ilyen tesztet)
QWERTY az angol billentyűzet kiosztása, gyakori jelszó náluk
LMBTQ nemi identitás, mondjuk ennek nekem is utána kell nézni
Nálam még az a bicskanyitogató kérdés mikor a disszociatív szemêlyiség zavar össze van keverve a skizofréniával.
🙄😒
#4: A bulikban biztos te lehetsz a legnagyobb partiarc és humorfelelős...
Gondolom nem esett le, hogy pont szarkazmusból írtam ezeket a mozaikszavakat. 😝😒
De.
Azt is utálom, hogy mindenki antiszociálisnak hívja magát, pedig az ugye = pszichopata/szociopata. Amit keresnek az max az aszociális, de inkább simán csak a magának való kifejezés.
De már észrevettem, hogy mindenki minden szarral öndiagnosztizálja magát, mert divat valamiféle mentális betegséggel vagy pont ezekkel a személyiségtípusos hülyeségekkel, vagy bármi hasonlóval takarózni, ahelyett hogy az ember kicsit megnevelné magát és nem lenne tahó vagy beleszarós, lusta.
A valós betegek meg le vannak hurrogva, vagy elnyomva, mert a másik fél meg rálicitál, hogy ó hát neki is!! meg még olyanabbja van!
És csodálkozik a világ, hogy sokan lesznek öngyilkosok. Mert a kutya nem veszi észre őket, amikor még észre lehetne.
...
Bocs, ultra szar napom van, ez úgy kijött.
,,Én csak az mbti személyiségtípusos izét ismerem. "
Ez az a személyiség teszt, ami alapján van INTJ személyiségtípus is. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!