Pupusz kérdése:
Ti mit gondoltok az ilyen emberekről, családokról?
Figyelt kérdés
Adott egy 4 gyermekes család. Apu vállalkozó, ő tart el mindenkit. Anyu otthon van, vezeti a háztartást egy nagy házban, bejárónője is van. Van két zsír új mercedesük, egy családi és egy terepjáró apunak. Évente többször járnak nyaralni. A gyerekeknek legújabb iphone-ok, gamer laptop, tab, a fiúnak meg van szinte az összes x-box, playstation játék. Jól is öltöznek, meg van mindenük. Nektek mi a véleményetek erről?2019. aug. 8. 07:19
21/28 anonim válasza:
19-es hagyjad,buta primitiv suttyó ez a 13-as gyerek,kirúgták tuti mindenhonnan most meg be van rúgva.
Akinek kettővel több arra irigy.
22/28 anonim válasza:
Azt, hogy a magánügyük, hogy hogy élnek és semmi közöm hozzá.
23/28 anonim válasza:
Azt, hogy ügyesek és remélem nekünk is sikerül majd a férjemmel jó körülményeket teremtenünk, ha nem is feltétlenül pont ilyeneket.
24/28 anonim válasza:
Semmi. Miért kellene, hogy véleményem legyen erről?
Jó fejek velem, vagy sem? Ha jó fejek, akkor bírom őket, ha nem, akkor nem. Ugyanúgy, mintha kispolszkijuk lenne és soron dolgoznának.
25/28 anonim válasza:
A leírás alapján nem tűnnek "felvágósnak".
Mondjuk én ha sok pénzem lenne, akkor sem venném meg mindig pl a legújabb iPhonet, de ez már csak részletkérdés.
Én egyébként valószínűleg veterán autókra + vmi jó műhelyre illetve egy jó házra költeném a pénzem (ha lenne). Persze megtakarítanék, valamennyit ide-oda (jó helyre) befektetnék.
F
26/28 anonim válasza:
Semmi, max örülök neki, hogy elérte a célját
28/28 anonim válasza:
Azt, hogy minél több ilyen család kellene ebbe az országba. A legjobb lenne, ha minden normálisan dolgozó ember, aki tenni akar a jólétért elérhesse ezt a szintet. Én ennek örülnék, mert akkor ez az ország is jobb hely lenne, anyagi értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!