Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiú vagyok, egy lány DIREKT...

Fiú vagyok, egy lány DIREKT mert szerinte jópofa elnyomott rajtam egy cigit. Én meg pofánvertem, de sajnos rendesen. Szerintetek bocsánatot kellene kérnem?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 16:27
1 2
 11/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nő vagyok de én is pofán vágtam volna reflexből.
2019. aug. 7. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Fel is jelentettem volna, nő vagyok.
2019. aug. 7. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább a kezét törtem volna
2019. aug. 7. 18:39
 14/18 Vree ***** válasza:
100%

Tiszta önvédelem, nehogy már szxrul érezd magad miatta. Ha valaki ennyire gyogyós és lelketlen, hogy poénból veszélyes sérülést okozna neked, akkor teljesen indokolt észheztéríteni, hogy felfogja, hogy mit tett.

Az ő hibája, hogy annyira gátlástalan volt, hogy nem hagyott más lehetőséget.

Persze ok most függ attól, higy milyen kapcsolatban álltok, de szerintem ha cigitalnak használ poénból, akkor még futó viszonyban se vagytok és még le is kezel, feltételezem.

De most komolyan, a tett arányos a reakcióval. Nem azért bxsztad pofán, mert rosszat szólt hozzád. Ha valaki ennyire elkapatja magát, akkor igen legyen észhez térítve, fájjon neki, essen le, hogy nem egy apróságot tett. Ez semmennyire nem minősíti, hogy amúgy normalisabb helyzetben hogyan reagálsz.

2019. aug. 7. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérj bocsánatot!

Max.majd egyszer idővel,ha tényleg szívből meg tudsz neki bocsájtani.

2019. aug. 7. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem emelnék kezet senkire, mert piszok béketűrő ember vagyok, de reflexből ugyanezt tettem volna valószínűleg, mint te, ha bal lábbal kelek fel.
2019. aug. 7. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bocsánatot kérj. Én lány vagyok, de ha valaki velem ilyet csinálni én gondolkodás nélkül minimum behúznék neki legyen az lány vagy fiú, ismerős vagy ismeretlen.
2019. aug. 7. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
85%

Hu

8-asvagyok

Ezek a lepontozások most azt jelentenék hogy bármilyen nemü ember aki megégeti a másikat báleményem szerint barom arcu

Az most helytelen megállapítás?

2019. aug. 8. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!