Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tönkretettem a depressziós,...

Tönkretettem a depressziós, szuicid hajlamú barátnőmet miután szakítania kellett velem a szülei miatt. Hogyan léphetek tovább?

Figyelt kérdés
Egész nap csak ez jár az eszemben. Nem tudok aludni, nincs étvágyam, és szörnyű embernek érzem magam. Nem akartam tönkretenni, de sikerült.

2019. aug. 5. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy veszekedéssel nem teszel senkit tönkre, csak folyamatos terrorral,amit a szülei csinálnak.
2019. aug. 6. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy tetted tönkre. Rá akarod kivetíteni, hogy te érzed úgy magad.

Nagyon szerethet, ha szakít veled a szülei miatt... Ha meg bunkóskodtál, akkor végképp ne csodálkozz, hogy már nem is kíváncsi rád. Keress olyat, aki akar is téged eléggé, mert ez a picsogás, ez nem "férfihoz" méltó. A lány szülei helyében én se kedvelnék egy nyámnyila hisztigépet.

2019. aug. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!